Ticker

6/recent/ticker-posts

Dah Terjebak Dengan Casing iPhone Emily in Paris

Dah Terjebak Dengan Casing iPhone Emily in Paris | Masa tengok siri Emily in Paris kat Netflix, takde la pulak terasa nak pakai casing macam casing telefon dia tu. Tapi bila ternampak komen orang kat salah satu status rakan FB, terus tertarik nak ada satu jugak. Eh, eh! Jarang-jarang seketul ciksun nak terjebak benda macam ni tau.

Macam mana rupa casing tu sebenornye?

Dah Terjebak Dengan Casing iPhone Emily in Paris

Haaa, macam ni lerr. Nampak macam kamera kan tapi sebenarnya acah-acah kamera aje. Suka kaler rose gold dia. Ciksun beli dekat Shopee, tapi dari oversea lah. Setakat ni local seller belum ada lagi jual casing camni kat Shopee tu. Kalau ada pun, kena pre-order and will be shipped in 7 days gitu. So, faham lah dia pun order dari luar negara jugak.

Dah Terjebak Dengan Casing iPhone Emily in Paris

Dah Terjebak Dengan Casing iPhone Emily in Paris

Ciksun order 24/11, 28/11 seller pos, semalam 7/12 dah sampai ke rumah ciksun. Excited bukak parcel, lengkap setnya dengan tali tu sekali. Alorrr, best gilerrr. Bila pasang dekat fon, nampak la casingnya tak berapa perfect sangat. Ada la certain part yang slek, tapi ok lah buat geli-geli acah-acah Emily in Paris 😆

Kita tengok la ek, berapa lama agaknya ciksun ni boleh bertahan pakai casing ni. Haha!

Post a Comment

8 Comments

  1. Kemain... tapi aku tak rasa ko akan pakai lama, sebab aku rasa, 'not your taste' hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ni kalau sekilas pandang mesti orang kata kemera. Hamboi.

    ReplyDelete
  3. Awak tak berapa gemar casing macam ni..Tapi tetap comel dan cantik

    ReplyDelete
  4. Comelnya. Macam best je kalau ada satu. Nak jugak buat geli geli acah Emily in Paris. hihi. Suka lah warna rose gold tu. Tapi suka pakai casing simple je. Kalau beli simpan dan buat props lawa ni.

    ReplyDelete
  5. Wahhh cantiknyaaa! Menarik pula nengokk

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com