Program Kesedaran Kembiri Kucing dan Anjing Liar/Peliharaan MBIP

Program Kesedaran Kembiri Kucing Dan Anjing Liar/Peliharaan Peringkat Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP) | Untuk penduduk sekitar MBIP yang nak kembirikan kucing atau anjing, boleh lah join program ni. Ciksun baru perasan bila belek website MBIP ni tadi.

Program Kesedaran Kembiri Kucing dan Anjing Liar/Peliharaan MBIP

Tarikh:
27 MAC 2021 (SABTU) & 28 MAC 2021 (AHAD)

Masa:
9.00 Pagi - 6.00 Petang

Tempat:
No 6 Jalan Paprika 2, Taman Pulai Hijauan

Pendaftaran dibuka kepada semua warga kerja dan penduduk di dalam kawasan MBIP.

Pendaftaran / Pertanyaan boleh dilakukan dengan menghubungi NOAH NGO di talian:
016-754 8878 (CINDY - WHATSAPP SAHAJA)
012-780 7775 (HANA - WHATSAPP SAHAJA)
016-776 4229 (GOH -  WHATSAPP SAHAJA)

Unit Kawalan Haiwan Merayau
Jabatan Kesihatan Awam, MBIP

Cer try whatsapp, takut da penuh je. Ciksun sendiri belum try tanya lagi. Tapi dari pengalaman sebelum-sebelum ni, memang cepat penuh 😅

9 comments:

  1. Ada dua ekor lagi nak kena kembirikan kat umah ni. Sebelum ni akk dah htr 5 ekor ikut program ni. Memang berbaloi2 sgt. Lepas tu kelakar pun it's, sayu pun iya tengok semua dipengsankan dan disusun berbaris atas kaunter, hihi

    ReplyDelete
  2. Bagusnya. Kan bagus kalau ada kawasan PC ni. Ke ada tapi PC yang tak tahu.

    ReplyDelete
  3. kucing mmg comel2 tapi kita takut kucing hehehe

    ReplyDelete
  4. Yang dalam kawasan bolehlah ambil peluang ni

    ReplyDelete
  5. Ooo jauhnyaa.. kalau dekat dah bawa dah Kenit ni..

    ReplyDelete
  6. Bagus ada program macam ni untuk penduduk kawasan.

    ReplyDelete
  7. Nasib x bela kucing..akak x leh bela sebab mak dialysis...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com