Road to 6,000,000 Pageviews, Alhamdulillah!

Road to 6,000,000 Pageviews, Alhamdulillah! | Tak sangka, beberapa bulan lepas baru je capai 5j sebab bulan Ramadan banyak entri buffet Ramadan. Ingatkan lambat lagi lah nak naik ke 6j sebab tak update hari-hari dah lepas tu. Dalam dua tiga minggu ni tengok dekat total pageviews tu, eh dah nak dekat 6j dah ni. Kero jugak mata, takut tersilap tengok. Mungkin asbab dari entri-entri lama, ada juga harinya dapat pageviews lebih 10k sehari.

Bunga Rose Jepun Duna Merah Pink

Terima kasih semua yang masih setia datang baca celoteh ciksun yang kekadang lagi banyak press release daripada bebelan. Haha! Berapa hari ni cuba juga nak balas balik lawatan uols ke sini. Ada la beberapa blog dapat tinggalkan jejak, hari ni insya'Allah kita sambung lagi mana yang belum balas.

Sempena nak masuk 6j ni, ciksun nak buat la giveaway simple sikit. Untuk seorang pembaca yang rajin datang, kalo ada rezeki uols dapat snap angka 6,000,000 atau yang paling dekat selepas 6,000,000, cepat-cepat email ciksun snapshotnya ek! Insya'Allah ada sedikit hadiah untuk uols, siapa paling dekat, dia dapat 😘

13 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com