Top 10 Commentators Blog Sunah Sakura Untuk Tahun 2021

Top 10 Commentators Blog Sunah Sakura Untuk Tahun 2021

292 comments
136 comments
134 comments
100 comments
98 comments
94 comments
93 comments
54 comments
53 comments
Tahun 2021 yang lepas, mereka lah top 10 Commentators Blog Sunah Sakura. Terima kasih tak terhingga atas kesetiaan untuk datang ke blog ni. Walau ciksun kejap ada kejap takde, kejap menyinggah balik, kejap menghilang.

Takde apa-apa yang ciksun sediakan untuk tahun lepas. Takde rezeki lebih untuk dikongsi. Hanya mampu kongsikan backlink, mudah-mudahan ramai lagi blogger saling mengenali antara satu sama lain. Tapi nama-nama di atas ni, confirm ramai da kenal, kan? Hihi.

Jemput lah ke blog mereka, sure mereka akan balas kunjungan uols!

Juga kepada semua yang pernah meninggalkan jejak, terima kasih daun keladi, panjang umur kita jumpa lagi.

Post a Comment

16 Comments

  1. Tersenarai juga eh, tahniah utk diri sendiri, hihi.

    ReplyDelete
  2. Cik sun cam besekut.. Kejap ada kejap xde.. Xpe janji masih ada di dunia blog haaha... Salam tahun baru ciksun

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru cik Sun. Semoga ukhuwah kita sesama blogger kekal erat

    ReplyDelete
  4. Wahh, ada blog saya di situ...Thanks bagi backlink!
    HNY 2022!

    ReplyDelete
  5. Terselit juga nama saya sebagai senarai akhir heheheee. Tahniah semua. Terima kasih Cik Sun.

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua yang tersenarai
    Fizah memang tak boleh lawan

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua. Terkeluar sy tahun lalu. Tak apa. moga tahun ni saya diberikan kerajinan. Haha

    ReplyDelete
  8. Waaaa ada juga yaaa masuk sini.. gilerr tak banyak juga aku komen.. okay tahun ni nak banyakkan komen laaa hahahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua top komentator. Sama-sama lah kita singgah menyinggah komen mengomen. Tenggelam timbul itu perkara biasa. Mana sempat kita tinggalkan komen walaupun lambat datang :)

    ReplyDelete
  10. tahniah top 10 kat atas. insya-allah akan berkunjung ke sana juga hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com