Begitu Syulit Lupakan Rehan

Begitu Syulit Lupakan Rehan

Begitu Syulit Lupakan Rehan | Beberapa hari ni asyik lalu aje video dengan sound ni kat FYP TikTok ciksun. Entah kenapa la boleh viral pulak, kelakar pun ye tengok video memasing ternganga terlopong konon-konon tengok budak tu nyanyi. Uols pernah dengar or jumpa tak? Macam kat bawah ni lirik dia.

Begitu sulit lupakan Rehan
Apalagi Rehan baik
Begitu susah cari gantinya
Cukup dikenang saja

Haaa camtuu. Amboiii, tengah nyanyi ke tu? ๐Ÿ˜†

Sebenarnya lirik ni digubah oleh TikTok creator, @binirehan1 daripada lirik asalnya dari lagu Cukup Dikenang Saja by The Junas ft Yasmin Napper. Setakat ciksun semak masa buat entri ni, VTT lagu ni kat akaun @binirehan1 dah capai 47.3 million views! Dahsyatt giler penangan viral dia.

Begitu Syulit Lupakan Rehan

Mesti @binirehan1 pun tak jangka video ni akan viral. Sampai TV pun datang interview dia sebab lagu ni. Haha. Rezeki dia la kan lepas ni kalau ada yang nak buat review kat TikTok.

Lirik asal lagu ni adalah seperti di bawah.

Cukup Dikenang Saja by The Junas ft Yasmin Napper

Hari terus berlalu
Tergilas oleh waktu
Aku yang pernah menyakitimu
Rasanya ingin bertemu

Maafkan kesalahan
Dan juga kekhilafan
Pernah menancapkan duri tajam
Tak lekang dalam ingatan

Kini kau pergi
Meninggalkanku

Begitu sulit lupakan kamu
Apalagi kamu baik
Begitu susah cari gantinya
Cukup dikenang saja

Maafkan kesalahan
Dan juga kekhilafan
Pernah menancapkan duri tajam
Tak lekang dalam ingatan

Kini kau pergi
Meninggalkanku

Kini kau pergi
Meninggalkanku

Begitu sulit lupakan kamu
Apalagi kamu baik
Begitu susah cari gantinya
Cukup dikenang saja

Begitu sulit lupakan kamu
Apalagi kamu baik
Begitu susah cari gantinya
Cukup dikenang saja

Begitu sulit lupakan kamu
Apalagi kamu baik
Begitu susah cari gantinya
Cukup dikenang saja

Cukup dikenang saja
Cukup dikenang saja
Cukup dikenang saja

So, siapa Rehan sebenarnya?

Ok bye!

Post a Comment

11 Comments

  1. kan dlm interview tv tu dia dh bgtau psl Rehan tu cuma dlm mimpi yg ganteng ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  2. alamak kita x de tiktok hehehe mmg x follow pape kat tik tok unless mende tu viral kat IG or FB.. so far tak nampak lagi ar heheh

    ReplyDelete
  3. hahaha! aduh la memang terngiang2 begitu syulit nih..Siapa la rehan tu ye

    ReplyDelete
  4. Ada dengar sekali. Ada cousin share kat WhatsApp status kalau tak silap.. adoi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah belum terjebak. Haha

    ReplyDelete
  6. pening buka tt,... sana sini begitu syulit

    ReplyDelete
  7. bila baca pasal budak ni mcm sesuatu, bila ditemuramah pasal reyhan tu. Siap kata dah pernah hamil 16kali hahahha aje gila

    ReplyDelete
  8. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ saya lebih suka nonton parodi nya kak.. sejak video nih viral, banyak sangat parodi yang membuat versi lawaknya ๐Ÿ˜…. Aneh2 memang video sekarang Yaa. Tau2 bisa viral saja ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  9. Lawak pun ada....itulah dunia medsos sekarang...layan jak la

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com