Ticker

6/recent/ticker-posts

WW: Brunch Nasi Ayam

Lahhh, dah Rabu balik.
Seminggu tak update blog ye, boleh tahan si ciksun ni. Hahaha!

Nak share menu brunch ciksun hari ni.

Brunch Nasi Ayam

Brunch Nasi Ayam

Brunch Nasi Ayam

Nasi Ayam boss belanja.
Ada Nasi Ambeng dan kuih-muih jugak yang dijual dekat gerai tu.
Lokasi dia sebelah R.A.B Harumanis Taman U tu, sederet dengan gerai Nasi Padang, Jalan Kemuliaan 2.

Alhamdulillah, ok lah. Boleh tahan sedap.
Terima kasih boss!

Baru ingat nak start keto diet minggu ni. Sekali hari ni ada nasi pulak. Maafin gue wahai perut.
Baru dua hari bertahan tanpa karbo + IF, hari ni sebab boss belanja, kita derhaka sehari. Esok sambung balik tau!

Post a Comment

5 Comments

  1. Skrg ni, banyak dah guna sistem meniaga makanan berat bungkus terus macam ni, kan. Dulu, kuih-muih aje. Nampak situ macam ada Lontong Kering.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, senang untuk orang yang nak cepat..amek je terus and kira berapa bekas..tu Nasi Ambeng yang macam Lontong Kering tu hihihi

      Delete
  2. Rezeki jgn ditolak kata orang ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
  3. Tertarik dengan kuih muih tu hehe

    ReplyDelete
  4. Tengok makanan sedap-sedap, kalau saya pun tolak diet ke tepi dulu hihihii.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com