BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, December 1, 2010

Header Untuk Qila

Adehhh...tiba-tiba 'mengejoinkan' diri jugak dengan contest beliau ini. Saja je...Teringat dulu-dulu, selalu buat header untuk sahabat-sahabat. Dan pernah juga design header dan logo untuk www.halaqah-online.com (sekarang dah tak guna template lama tu). La ni nak jugak design untuk Cik Qila ni. Syarat-syaratnya seperti di bawah...


 Anda mestilah follower blog ini.

Dah nama pun Header untuk Qila so korang kena la buat header untuk Qila.

Buat satu entri mengenai segmen ini, bertajuk "Header Untuk Qila" .
Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.

Header korang mesti lah menggunakan gambar yang kat atas ni ye.

Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.

Tinggalkan komen di entri ini.

Hadiah :

1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
Eternity Hijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

Ni header yang ana design untuk blog Cik Qila. Simple je kot, guna latar belakang blog beliau yang sedia ada dan guna blog description yang beliau sendiri letak untuk blog tu.

 
Tak kisah kalau tak menang, janji Cik Qila boleh guna mana-mana yang beliau nak pada bila-bila masa (leh tukar-tukar tiap hari sebab dah dapat banyak kan??? Hehehe...). Bahagia melihat orang lain bahagia~ ;)



11 comments:

qilarazak said...

auww. cantiknyaaa.. unique . thnks ya dear sudi joinn :)

Sunah Mohammad said...

thanks sudi jenguk~

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

gud luck k..cayork2~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Cantik.. gud luck

Sunah Mohammad said...

THE LEKAT LEKIT STORY> thanks, u punya pun cantik juga~ ;)

Sunah Mohammad said...

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤> thanks~ ;)

myravea said...

Good luck :)

Sunah Mohammad said...

myravea> thanks~ ;)

azrinrahim said...

good luck..cantik lah..boleh menang nie sunnah..incya-Allah..

Sunah Mohammad said...

azrinrahim> thanks~ erk, boleh ke? 0.o?

qilarazak said...

tahniah anda menang contest ni :)

http://qilarazak.blogspot.com/2010/12/pemenang-contest-header-untuk-qila.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.