Header Untuk Qila - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, December 1, 2010

Header Untuk Qila

Adehhh...tiba-tiba 'mengejoinkan' diri jugak dengan contest beliau ini. Saja je...Teringat dulu-dulu, selalu buat header untuk sahabat-sahabat. Dan pernah juga design header dan logo untuk www.halaqah-online.com (sekarang dah tak guna template lama tu). La ni nak jugak design untuk Cik Qila ni. Syarat-syaratnya seperti di bawah...


 Anda mestilah follower blog ini.

Dah nama pun Header untuk Qila so korang kena la buat header untuk Qila.

Buat satu entri mengenai segmen ini, bertajuk "Header Untuk Qila" .
Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.

Header korang mesti lah menggunakan gambar yang kat atas ni ye.

Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.

Tinggalkan komen di entri ini.

Hadiah :

1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
Eternity Hijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

Ni header yang ana design untuk blog Cik Qila. Simple je kot, guna latar belakang blog beliau yang sedia ada dan guna blog description yang beliau sendiri letak untuk blog tu.

 
Tak kisah kalau tak menang, janji Cik Qila boleh guna mana-mana yang beliau nak pada bila-bila masa (leh tukar-tukar tiap hari sebab dah dapat banyak kan??? Hehehe...). Bahagia melihat orang lain bahagia~ ;)

11 comments:

  1. auww. cantiknyaaa.. unique . thnks ya dear sudi joinn :)

    ReplyDelete
  2. THE LEKAT LEKIT STORY> thanks, u punya pun cantik juga~ ;)

    ReplyDelete
  3. ❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤> thanks~ ;)

    ReplyDelete
  4. good luck..cantik lah..boleh menang nie sunnah..incya-Allah..

    ReplyDelete
  5. azrinrahim> thanks~ erk, boleh ke? 0.o?

    ReplyDelete
  6. tahniah anda menang contest ni :)

    http://qilarazak.blogspot.com/2010/12/pemenang-contest-header-untuk-qila.html

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad