Header Untuk Qila

December 01, 2010

Adehhh...tiba-tiba 'mengejoinkan' diri jugak dengan contest beliau ini. Saja je...Teringat dulu-dulu, selalu buat header untuk sahabat-sahabat. Dan pernah juga design header dan logo untuk www.halaqah-online.com (sekarang dah tak guna template lama tu). La ni nak jugak design untuk Cik Qila ni. Syarat-syaratnya seperti di bawah...


 Anda mestilah follower blog ini.

Dah nama pun Header untuk Qila so korang kena la buat header untuk Qila.

Buat satu entri mengenai segmen ini, bertajuk "Header Untuk Qila" .
Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.

Header korang mesti lah menggunakan gambar yang kat atas ni ye.

Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.

Tinggalkan komen di entri ini.

Hadiah :

1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
Eternity Hijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

Ni header yang ana design untuk blog Cik Qila. Simple je kot, guna latar belakang blog beliau yang sedia ada dan guna blog description yang beliau sendiri letak untuk blog tu.

 
Tak kisah kalau tak menang, janji Cik Qila boleh guna mana-mana yang beliau nak pada bila-bila masa (leh tukar-tukar tiap hari sebab dah dapat banyak kan??? Hehehe...). Bahagia melihat orang lain bahagia~ ;)

You Might Also Like

11 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com