BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 18, 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH


Ni Izamir Ridzwan yang buat~



Nak kena review? Hehehe...bersedia ye IR~ Erk! Sekarang saya ada dua Ir! Satu IR, satu lagi Ir~ adohhhh...Blog Lebah ni antara yang fofular dan mempunyai template yang mantop kerana tuan punye Blog Lebah ni dah otai da bab-bab ni~ :D Saya datang Blog Lebah ni, saya segan nak menyampuk...entah~ tak tau nape..huhu. Tadi baru je nyampuk sekali sebab nampak Yuyu...:p Sebab pe saya menyampuk? Tu kena tanya lain kali sebab tak muat space...da nak cukup 100 words ni. Haha~


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



9 comments:

... said...

as salam..

wah~ suka ;)
eh? link atiq :)
join lepas prepare entri.haha..serangan balas bagi entri ujang :P

mesti beliau sukaaaa :)

Izamir Ridzwan said...

yoyo ke?? ahaha thanks join

waveX said...

nak join sekaki boleh tak?

Sunah Mohammad said...

@...

haha~

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

ha'ah~ yoyo zuleka...:D

Sunah Mohammad said...

@waveX

boleh aje! selagi tak tutup~

.:|kamaryeah|:. said...

kunjungan dr bloglist IR~

salam perkenalan~

Sunah Mohammad said...

@.:|kamaryeah|:.

salam kenal kembali~ :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;)

blog apisv2

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.