Friday, February 18, 2011

Logorithm vs Algorithm :D


Siyes! Maaf John, I memang akan membandingkannya. Tiap kali I tengok nama you atau bila mana I nampak perkataan algorithm, mesti dan pasti, I akan teringat salah satu darinya. Bila nampak algorithm I teringat kat logorithm. Bila nampak nama you pulak, mesti ingat dengan algorithm...eh, kenapa algorithm? Sebab I kena buat algorithm untuk research project I! Hahaha~

Adohh...kamu-kamu yang baca ni, nak tahu sape LOGORITHM ni? Dak-dak UTM sume, ni la supersenpai kita~ dia pernah accident gak dulu kat UTM...haha~ statement yang kene tulis! :p Uncle John ni ade blog tau! Meh amek gambar sikit muka depan blog dia...


Blog Uncle John ni best gak, dia pandai ce citer, dalam Malay lak tu! Ohooo~hoi~ da la ramai kengkawan dia datang baca~ kamu ada? :D Sila jenguk blog Uncle John kat SINI.

Memang bagus ada benda yang mengingatkan I kepada research I ni...selalu-selalulah menjenguk kat shoutbox tu ye...:D supaya tiap kali I nampak nama you, I terus rasa nak buat research! :D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


15 comments:
Write Comments
  1. dgr tajuk je dah pening...ahaks...

    ReplyDelete
  2. Ahahaha! Thanx Cik Sunah sebab buat entri khas nih! Memang betul sejarah nick I nih ader kaitannya dengan matematik but I hate matematik... macam Cik Wahida jugak. Nasib baik lah kerjaya I tak memerlukan kemahiran algorithm. I salute mereka yang terror algorithm! Hehehe...

    Eh... lawa pulak I nyer header yang telah dicop ngan watermark Cik Sunah! :-D

    ReplyDelete
  3. @wahida

    haha..dengar ke kak? takde bunyik pun...:p

    ReplyDelete
  4. berbelit lidah nk sebut dua perkataan tu..ngee

    ReplyDelete
  5. @logorithm

    hehehe...ade kaitan rupenye...adoh...

    orait~ sila watermarkkan header u sekarang! :D

    ReplyDelete
  6. @YanaMIB

    hehe...jangan terbelit2...senang jek sebut~ :D

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haha~ belliau memang kelakar.ben pun kena sakat :)

    logorithm..oww ;)

    ReplyDelete
  8. algorithm oooooooooooooooooooooo algorithm.....haha

    ReplyDelete
  9. ouuuhhhhhhhhhhhhhhhh okay2. tak ngata lagi dah:P

    ReplyDelete
  10. nad pnggil uncle koko...haha!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com