BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 18, 2011

Logorithm vs Algorithm :D


Siyes! Maaf John, I memang akan membandingkannya. Tiap kali I tengok nama you atau bila mana I nampak perkataan algorithm, mesti dan pasti, I akan teringat salah satu darinya. Bila nampak algorithm I teringat kat logorithm. Bila nampak nama you pulak, mesti ingat dengan algorithm...eh, kenapa algorithm? Sebab I kena buat algorithm untuk research project I! Hahaha~

Adohh...kamu-kamu yang baca ni, nak tahu sape LOGORITHM ni? Dak-dak UTM sume, ni la supersenpai kita~ dia pernah accident gak dulu kat UTM...haha~ statement yang kene tulis! :p Uncle John ni ade blog tau! Meh amek gambar sikit muka depan blog dia...


Blog Uncle John ni best gak, dia pandai ce citer, dalam Malay lak tu! Ohooo~hoi~ da la ramai kengkawan dia datang baca~ kamu ada? :D Sila jenguk blog Uncle John kat SINI.

Memang bagus ada benda yang mengingatkan I kepada research I ni...selalu-selalulah menjenguk kat shoutbox tu ye...:D supaya tiap kali I nampak nama you, I terus rasa nak buat research! :D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




15 comments:

wahida said...

dgr tajuk je dah pening...ahaks...

logorithm said...

Ahahaha! Thanx Cik Sunah sebab buat entri khas nih! Memang betul sejarah nick I nih ader kaitannya dengan matematik but I hate matematik... macam Cik Wahida jugak. Nasib baik lah kerjaya I tak memerlukan kemahiran algorithm. I salute mereka yang terror algorithm! Hehehe...

Eh... lawa pulak I nyer header yang telah dicop ngan watermark Cik Sunah! :-D

Sunah Mohammad said...

@wahida

haha..dengar ke kak? takde bunyik pun...:p

YanaMIB said...

berbelit lidah nk sebut dua perkataan tu..ngee

Sunah Mohammad said...

@logorithm

hehehe...ade kaitan rupenye...adoh...

orait~ sila watermarkkan header u sekarang! :D

FasiHaH SupiaN said...

agak tergeliat disitu...hehehe

Sunah Mohammad said...

@YanaMIB

hehe...jangan terbelit2...senang jek sebut~ :D

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

oh, jangan menggeliat banyak2 sangat~ :D

... said...

as salam..
haha~ belliau memang kelakar.ben pun kena sakat :)

logorithm..oww ;)

mohd zhafri said...

algorithm oooooooooooooooooooooo algorithm.....haha

Sunah Mohammad said...

@...

haha~ penyakat!

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

ape motif tu? :p

z a k w a n said...

ouuuhhhhhhhhhhhhhhhh okay2. tak ngata lagi dah:P

Sunah Mohammad said...

@z a k w a n

:D

NadiRah said...

nad pnggil uncle koko...haha!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.