Logorithm vs Algorithm :D - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, February 18, 2011

Logorithm vs Algorithm :D


Siyes! Maaf John, I memang akan membandingkannya. Tiap kali I tengok nama you atau bila mana I nampak perkataan algorithm, mesti dan pasti, I akan teringat salah satu darinya. Bila nampak algorithm I teringat kat logorithm. Bila nampak nama you pulak, mesti ingat dengan algorithm...eh, kenapa algorithm? Sebab I kena buat algorithm untuk research project I! Hahaha~

Adohh...kamu-kamu yang baca ni, nak tahu sape LOGORITHM ni? Dak-dak UTM sume, ni la supersenpai kita~ dia pernah accident gak dulu kat UTM...haha~ statement yang kene tulis! :p Uncle John ni ade blog tau! Meh amek gambar sikit muka depan blog dia...


Blog Uncle John ni best gak, dia pandai ce citer, dalam Malay lak tu! Ohooo~hoi~ da la ramai kengkawan dia datang baca~ kamu ada? :D Sila jenguk blog Uncle John kat SINI.

Memang bagus ada benda yang mengingatkan I kepada research I ni...selalu-selalulah menjenguk kat shoutbox tu ye...:D supaya tiap kali I nampak nama you, I terus rasa nak buat research! :D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


15 comments:

  1. dgr tajuk je dah pening...ahaks...

    ReplyDelete
  2. Ahahaha! Thanx Cik Sunah sebab buat entri khas nih! Memang betul sejarah nick I nih ader kaitannya dengan matematik but I hate matematik... macam Cik Wahida jugak. Nasib baik lah kerjaya I tak memerlukan kemahiran algorithm. I salute mereka yang terror algorithm! Hehehe...

    Eh... lawa pulak I nyer header yang telah dicop ngan watermark Cik Sunah! :-D

    ReplyDelete
  3. @wahida

    haha..dengar ke kak? takde bunyik pun...:p

    ReplyDelete
  4. berbelit lidah nk sebut dua perkataan tu..ngee

    ReplyDelete
  5. @logorithm

    hehehe...ade kaitan rupenye...adoh...

    orait~ sila watermarkkan header u sekarang! :D

    ReplyDelete
  6. @YanaMIB

    hehe...jangan terbelit2...senang jek sebut~ :D

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haha~ belliau memang kelakar.ben pun kena sakat :)

    logorithm..oww ;)

    ReplyDelete
  8. algorithm oooooooooooooooooooooo algorithm.....haha

    ReplyDelete
  9. ouuuhhhhhhhhhhhhhhhh okay2. tak ngata lagi dah:P

    ReplyDelete
  10. nad pnggil uncle koko...haha!

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad