Logorithm vs Algorithm :D

February 18, 2011


Siyes! Maaf John, I memang akan membandingkannya. Tiap kali I tengok nama you atau bila mana I nampak perkataan algorithm, mesti dan pasti, I akan teringat salah satu darinya. Bila nampak algorithm I teringat kat logorithm. Bila nampak nama you pulak, mesti ingat dengan algorithm...eh, kenapa algorithm? Sebab I kena buat algorithm untuk research project I! Hahaha~

Adohh...kamu-kamu yang baca ni, nak tahu sape LOGORITHM ni? Dak-dak UTM sume, ni la supersenpai kita~ dia pernah accident gak dulu kat UTM...haha~ statement yang kene tulis! :p Uncle John ni ade blog tau! Meh amek gambar sikit muka depan blog dia...


Blog Uncle John ni best gak, dia pandai ce citer, dalam Malay lak tu! Ohooo~hoi~ da la ramai kengkawan dia datang baca~ kamu ada? :D Sila jenguk blog Uncle John kat SINI.

Memang bagus ada benda yang mengingatkan I kepada research I ni...selalu-selalulah menjenguk kat shoutbox tu ye...:D supaya tiap kali I nampak nama you, I terus rasa nak buat research! :D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

15 Comments

  1. dgr tajuk je dah pening...ahaks...

    ReplyDelete
  2. Ahahaha! Thanx Cik Sunah sebab buat entri khas nih! Memang betul sejarah nick I nih ader kaitannya dengan matematik but I hate matematik... macam Cik Wahida jugak. Nasib baik lah kerjaya I tak memerlukan kemahiran algorithm. I salute mereka yang terror algorithm! Hehehe...

    Eh... lawa pulak I nyer header yang telah dicop ngan watermark Cik Sunah! :-D

    ReplyDelete
  3. @wahida

    haha..dengar ke kak? takde bunyik pun...:p

    ReplyDelete
  4. berbelit lidah nk sebut dua perkataan tu..ngee

    ReplyDelete
  5. @logorithm

    hehehe...ade kaitan rupenye...adoh...

    orait~ sila watermarkkan header u sekarang! :D

    ReplyDelete
  6. @YanaMIB

    hehe...jangan terbelit2...senang jek sebut~ :D

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haha~ belliau memang kelakar.ben pun kena sakat :)

    logorithm..oww ;)

    ReplyDelete
  8. algorithm oooooooooooooooooooooo algorithm.....haha

    ReplyDelete
  9. ouuuhhhhhhhhhhhhhhhh okay2. tak ngata lagi dah:P

    ReplyDelete
  10. nad pnggil uncle koko...haha!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com