Tuesday, March 1, 2011

Dia Buat Saya Nervous!


Malam ni adalah malam yang paling...lembap...dan...menebeskan (baca: nervous, ok?). Huh!

Lembap sebab walaupun broadband tu kaler biru je lampu LED dia, still slow the melow because 'Yr Broadband usage is reaching the allocated 5GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed' which means I have exceeded that allocated bandwidth already! Huhuhu...tetibe berabuk speaking. Cane nak wat? Bior je lah...lepas ni sume video dan Vlog kamu-kamu tu saya memang tak dapat nak tengok dah! Huhuhu...kechiwa...

Menebeskan pulak sebab ade seseorang menerjah ke blog ni dan mengatakan...jeng jeng jeng...hahaha! Nebes jek! Dia datang terjah kat shoutbox, saya sergah la balik! Then dia cakap "sunah!! i heard a lot about u..glad to know u..eceh! ;p" Fuhhh! Siyes saspen...korek-korek-korek sambil add dia kat Facebook, maka jumpalah jawapannye...


Cikcleo ni memang wat saya saspen je tadi, riso gak kalo ade benda-benda pelik yang didengar. Alhamdulillah sebab ni rupanya. Meh kenal-kenal lagi ek...;) Kamu-kamu nak kenal Cikcleo gak? Klik la blog Cikcleo, ok? Hehehe...


Cikcleo...blog mana tu yang selalu mention nama sunah? Banyak lagi nak korek ni, internet lembap lak...adehhh...

Harapnye entry ni boleh dipublish dalam keadaan internet yang sangat lembap ni...-_-"


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


12 comments:
Write Comments
  1. hahahaha..betol sunah..sungguh nie!!xde tipu2 punye..pemes btol an..ingat sunah nie otai mane la an..doookk je cite pasal sunah n da geng..(jelez ok sbb xbertemu kalian awal!)haha..

    tp yang cikcleo banyak bace kat geng awal sunah la..cam qaseh, ujang, brader ben..pergh!!

    keep blogging will support uolss..eceh.

    ReplyDelete
  2. @cikcleopatra

    huhuhu...saya tak otai...-_-"

    sila jangan jeles...kita leh geng2 lagik, ok? :)

    brader ben? err..tak layak diri ni berada sebaris di situ..huhuhu..

    thanks dear, sama jugak untuk kamu~ :)

    ReplyDelete
  3. nak jdi geng ketat2 cik sunah gak boleh??ehheee

    ada apa pda pngkat...ehhee cool^^

    ReplyDelete
  4. @Woofer Storm

    boleh aje!

    yup~ betul tu...:) (sambil wat muka cool...)

    ReplyDelete
  5. hahahahaa........ooooo kamu ye cik cleopatra!! ahahaha

    ReplyDelete
  6. @putERi-kAtEk

    hahahaha! jumpa dah cik cleopatra nye ye katek?

    ReplyDelete
  7. haa..kak sunah wat salah ape tue??hehehe

    ReplyDelete
  8. hehehe..kamu dah famous lorh.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com