BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 1, 2011

Dia Buat Saya Nervous!


Malam ni adalah malam yang paling...lembap...dan...menebeskan (baca: nervous, ok?). Huh!

Lembap sebab walaupun broadband tu kaler biru je lampu LED dia, still slow the melow because 'Yr Broadband usage is reaching the allocated 5GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed' which means I have exceeded that allocated bandwidth already! Huhuhu...tetibe berabuk speaking. Cane nak wat? Bior je lah...lepas ni sume video dan Vlog kamu-kamu tu saya memang tak dapat nak tengok dah! Huhuhu...kechiwa...

Menebeskan pulak sebab ade seseorang menerjah ke blog ni dan mengatakan...jeng jeng jeng...hahaha! Nebes jek! Dia datang terjah kat shoutbox, saya sergah la balik! Then dia cakap "sunah!! i heard a lot about u..glad to know u..eceh! ;p" Fuhhh! Siyes saspen...korek-korek-korek sambil add dia kat Facebook, maka jumpalah jawapannye...


Cikcleo ni memang wat saya saspen je tadi, riso gak kalo ade benda-benda pelik yang didengar. Alhamdulillah sebab ni rupanya. Meh kenal-kenal lagi ek...;) Kamu-kamu nak kenal Cikcleo gak? Klik la blog Cikcleo, ok? Hehehe...


Cikcleo...blog mana tu yang selalu mention nama sunah? Banyak lagi nak korek ni, internet lembap lak...adehhh...

Harapnye entry ni boleh dipublish dalam keadaan internet yang sangat lembap ni...-_-"


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




12 comments:

cikcleopatra said...

hahahaha..betol sunah..sungguh nie!!xde tipu2 punye..pemes btol an..ingat sunah nie otai mane la an..doookk je cite pasal sunah n da geng..(jelez ok sbb xbertemu kalian awal!)haha..

tp yang cikcleo banyak bace kat geng awal sunah la..cam qaseh, ujang, brader ben..pergh!!

keep blogging will support uolss..eceh.

Sunah Mohammad said...

@cikcleopatra

huhuhu...saya tak otai...-_-"

sila jangan jeles...kita leh geng2 lagik, ok? :)

brader ben? err..tak layak diri ni berada sebaris di situ..huhuhu..

thanks dear, sama jugak untuk kamu~ :)

Woofer Storm said...

nak jdi geng ketat2 cik sunah gak boleh??ehheee

ada apa pda pngkat...ehhee cool^^

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

boleh aje!

yup~ betul tu...:) (sambil wat muka cool...)

putERi-kAtEk said...

hahahahaa........ooooo kamu ye cik cleopatra!! ahahaha

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hahahaha! jumpa dah cik cleopatra nye ye katek?

FasiHaH SupiaN said...

haa..kak sunah wat salah ape tue??hehehe

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

err..takde salah...:p

niesz said...

hehehe..kamu dah famous lorh.. :)

Farhana Sahri said...

woo....femes la dia..hehee

Sunah Mohammad said...

@niesz

mana de...:(

Sunah Mohammad said...

@Farhana Sahri

tipu, tipu, tipu...T_T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.