BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 19, 2011

Mereka Ada Skandal, Saya Rela...


Kecewa???

Sedih???

Terkilan???

Terluka???

Tidak!

Biarlah mereka bahagia....

Saya relakan saja...

Tak mampu untuk saya menghalang lagi...

Mungkin inilah yang terbaik buat mereka...

Semua ini gara-gara...

.

.

.

.

Klik gambo untuk menggebukan~

Ujibakat Pengacara TV3 dan TV9!!! Cuba kamu-kamu pi taip kat google dan  klik search... Tengok, tengok! Depa kuar sama-sama...Pak Cik Mat dulu, lepas tu Abang Ady! Huh! Skandal!!!

Nak tau lebih lanjut tentang ujibakat ni? Kot, kot berminat ke...gi lah taip sendiri kat google ye...memang keluar terus! Senang! Hahaha~ 

P/S: Pssst, 'EMESSS' betol Pak Cik Mat ni...hahaha~



15 comments:

shahjiehan said...

skandal tu apa cik sunah?

shahjiehan said...

lagu hujan tu ka?

shahjiehan said...

jom baca dan komen 10 telefon bimbit terhebat.

Miss Ran said...

jeles nampak haha

Sunah Mohammad said...

@shahjiehan

erk! bakpe komen 1-1 camtu? hahaha~ comot!!!

skandal tu....ape ek? hanya pakcik mat dan abang ady dan pakcik ben je leh jawab...:p

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

erk! mana ade...hahaha~

Woofer Storm said...

heeheee bnyk tul skndal kat blog ni kan sis?heheeee nak satu..hahaaa

Mat Gebu said...

Kah kah kah..sunahhhhhhhh..hahaha..haha. pakcik mat pengsan kejap... >_<

anies anessa said...

akak jgn jeles2..hehe

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

nak satu je??? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Mat Gebu

isk! skandal da datang! hahahaha~

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

tak, tak...tak jeles aih...:p

senyumSOYA said...

hehehhe..skandal?? dua2 laki kot..bahaya2~ hik3~

nur ikhyar dee said...

sunah g ujibakat jugak la...hehe

... said...

as salam..
hhaha~
kalau saya pegi ujibakat,
term2 engineering yang keluar.haha

=D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.