Mereka Ada Skandal, Saya Rela...

March 19, 2011


Kecewa???

Sedih???

Terkilan???

Terluka???

Tidak!

Biarlah mereka bahagia....

Saya relakan saja...

Tak mampu untuk saya menghalang lagi...

Mungkin inilah yang terbaik buat mereka...

Semua ini gara-gara...

.

.

.

.

Klik gambo untuk menggebukan~

Ujibakat Pengacara TV3 dan TV9!!! Cuba kamu-kamu pi taip kat google dan  klik search... Tengok, tengok! Depa kuar sama-sama...Pak Cik Mat dulu, lepas tu Abang Ady! Huh! Skandal!!!

Nak tau lebih lanjut tentang ujibakat ni? Kot, kot berminat ke...gi lah taip sendiri kat google ye...memang keluar terus! Senang! Hahaha~ 

P/S: Pssst, 'EMESSS' betol Pak Cik Mat ni...hahaha~

You Might Also Like

15 Comments

  1. @shahjiehan

    erk! bakpe komen 1-1 camtu? hahaha~ comot!!!

    skandal tu....ape ek? hanya pakcik mat dan abang ady dan pakcik ben je leh jawab...:p

    ReplyDelete
  2. heeheee bnyk tul skndal kat blog ni kan sis?heheeee nak satu..hahaaa

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah..sunahhhhhhhh..hahaha..haha. pakcik mat pengsan kejap... >_<

    ReplyDelete
  4. hehehhe..skandal?? dua2 laki kot..bahaya2~ hik3~

    ReplyDelete
  5. as salam..
    hhaha~
    kalau saya pegi ujibakat,
    term2 engineering yang keluar.haha

    =D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com