BLOG NI SAYA RASA PATUT POPULAR LAA ..



Lepas cek typo kat blog jiran dia, baru boleh fokus kat segmen ni pulak.

5 blog yang saya rasa patut popular

Blog ni dia suruh letak jugak, sebab dia kata belum cukup popular. Okeh. Entri dia memang menarik hati saya, cuma selalu ada typo yang banyak sangat mengalahkan jiran penganjur segmen.

Blog ni memang patut popular sebab entri-entri dia saya sangat suka baca, dia pandai menulis, sangat-sangat! Tapi kenapa tak ramai yang datang baca? Kecik hati saya...gi baca sekarang!

Blog ni saya nampak ada potensi sebenarnya, sebab tu saya asyik promote blog dia akhir-akhir ni. Cuma gaya bahasa lagi kena mantapkan sikit. Lepas ni, usaha lagi ye youuuuu...

Blog dia best! Saya suka baca sejak kali pertama saya jejak kaki kat blog dia. Entri-entri dakwah yang disampaikan secara santai dan telus. Jarang jumpa yang macam ni.

Blog saya sendiri, patut popular tak? Mengada, kan...

Untuk popularkan sebuah blog, bukan je pada design dan template blog. Kalau asyik tukar design je, trafik tak masuk, kata abang Ben. Entri kena mantapkan jugak, tapi da buat entri jangan lupa ping kat mana-mana. Promosi tu penting.

Populariti sebuah blog bagi saya penting. Populariti blog yeaa, bukan bloggernya. Kalau blog tak popular, orang tak tahu blog tu ada, maka orang tak datang baca. Jangan kata "saya tak nak dikenali, saya berblog hanya untuk berhibur..." Macam tipu je.

Blog yang takde dalam list ni maksudnya kamu-kamu da popular, ok??? Terimalah hakikat tu.

Nak join, klik header abang Ben. NAK JOIN SAKURA BUDIKA: 25! GAME SURVIVOR?

P/S: Popular itu menyakitkan...

22 comments:

  1. erk due2 puji ai ni de pape ke..arghhh ngis lagi..mencik

    ReplyDelete
  2. Tacing .. nak tutup blog sbb tak patut popular

    ReplyDelete
  3. gula2pelangi tu saya gi tgk mmg best eh..dh follow dia =)

    thanks meletih jejari kamu mengomen..

    ReplyDelete
  4. @Qaseh dalia adelia

    mengadeeeeeeeeee!!! blog u da popular la sayang!

    ReplyDelete
  5. sampai hati... blog trex kategori tak patut popular.... :(

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHAHA.. i peliklah.. kenapa dengan penggunaan bahasa... mungkin i ni budak sastera yang pentingkan penggunaan bahasa yg betul kot HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. Oh lupa nak say thanks.. thanks.. ^.^

    ReplyDelete
  8. @athirah

    hahahaha! ni lagi sorang blog popular...

    ReplyDelete
  9. @KyêrulL

    hahahahahahahahah! errr..kadang2 cam tunggang terbalik..ops! XD

    ReplyDelete
  10. blog-blog fofuler nie...

    blog solomolo bile nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  11. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  12. Terjah dari blog Abg Ben !
    Salam kenal =)

    ReplyDelete
  13. cik pulau pun rasa blog kembar patut popular.. lalala~

    ReplyDelete
  14. belog sunah memang dah sangat fopular dah

    ReplyDelete
  15. Yeah!! Teruskan usaha semoga berjaya menjadi blogger yang popular. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blog hari ini.

    ReplyDelete
  16. melawat kamu yg fofularrr...
    feel free singgah la blog sy
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  18. mesra blogger pun penting kan.
    blog ni pun bakal popular. :)

    ReplyDelete
  19. as salam..
    hoho~
    blogger mesra alam =)
    blog sunah makin popular. dan paling penting, makin best! ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.