BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 29, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby


Ade dua anak-beranak masak-masak tag saya kat SINI dan SINI! Gggrrrr!

Kalo klik gambar ni kuar segala harta karun ML!!!

Maka setelah saya berusaha mengikut segala syarat-syarat, saya nak tag...


Yang lain pun, sila join jugak...



3 comments:

Miss Ran said...

knpa sy di tag???huhu nk buat ke tak haha

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

tu dia..tak sempat den nak gitau, dia da mai..hahaha~ sebab tu la u kene tag..:p

tak kisah, nak wat ke tak...up to u... ;)

miszlullaby said...

timer kaseyh join =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.