Friday, May 20, 2011

Ade Jugak Yang Tak Puas Hati!


Uiks~

Kan dah bagi dah jawapan yang tak serupa jawapan tu??? Hahaha~

Ade jugak yang tak puas hati nkooo~~~ Siap tag dan post kat Facebook lagi, kot ada cikgu Math tolong explain. Nak tau sape? Ni haaaa...




Kantoi pulak Cik Bambam punya add math dulu takat lulus jek. Tapi ni bukan soklan add math lah kak oi! Ni math mode!!! Hahaha~

Tapi bagus jugak ek, otak ni boleh berfikir dan ingat balik betul-betul hukum KUBDATT tuuu...tak sia-sia lah post soklan pening camtu. Hahaha~

So, sape jawab 1 tadi, kamu-kamu betul ye~~ Yang jawab dua jawapan macam Ujang tak dikira. Sekian~~ :p

17 comments:
Write Comments
  1. dah mcm belajar math dah ni kat sini..heee :)

    ReplyDelete
  2. haha.. sekali jawapan ujang kene tolak tepi la.. haha

    ReplyDelete
  3. tungguuuuu~!! nnt ku balas entry nie..ahhahaha

    ReplyDelete
  4. salah pun takpa la..janji jadi rujukan untuk yg tak paham2..hahahaha

    ReplyDelete
  5. menarikkan matematik.. heheheh (^^!

    ReplyDelete
  6. napa 1? kalau kata selesaikan dalam kurungan dulu, yang dalam kurungan tu 1+2 ja. yang lain adalah luar kurungan. harap maklum

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaa xsuke tengok suklan math or addmath or ape2 je ade kaitan ngn math..huhu

    http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/taktik-gurauan-terbaru.html

    ReplyDelete
  8. sunah, macam mana yang jawab 0? hahahahaha

    ReplyDelete
  9. sunah, macam mana yang jawab 0? hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Soalan nie biase orang keliru dan salah sebab ditulis dalam sebaris. Kalau ditulis dalam bentuk 2 baris mesti tak ramai yang salah kan.

    Anyway thanks for sharing this cik Sunah.

    Macam soalan nie jugak ... 2+3x2=?

    Kalau bagi budak sekolah mesti ramai yang salah kan..antara 10 dan 8..hehe

    ReplyDelete
  11. Ini bukan mate moden. Ini mate darjah 4 ye...............

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com