BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 20, 2011

Ade Jugak Yang Tak Puas Hati!


Uiks~

Kan dah bagi dah jawapan yang tak serupa jawapan tu??? Hahaha~

Ade jugak yang tak puas hati nkooo~~~ Siap tag dan post kat Facebook lagi, kot ada cikgu Math tolong explain. Nak tau sape? Ni haaaa...




Kantoi pulak Cik Bambam punya add math dulu takat lulus jek. Tapi ni bukan soklan add math lah kak oi! Ni math mode!!! Hahaha~

Tapi bagus jugak ek, otak ni boleh berfikir dan ingat balik betul-betul hukum KUBDATT tuuu...tak sia-sia lah post soklan pening camtu. Hahaha~

So, sape jawab 1 tadi, kamu-kamu betul ye~~ Yang jawab dua jawapan macam Ujang tak dikira. Sekian~~ :p


17 comments:

cik heroin said...

Ohh, salah upenyer

Izamir Ridzwan said...

bukan 9 ke... aduhhh

アヌム ちゃん said...

dah mcm belajar math dah ni kat sini..heee :)

forever love said...

haha.. sekali jawapan ujang kene tolak tepi la.. haha

MyraAyreen ^^ said...

ehhhhhhhhhh bukan 9 ke ? lol .

b a m b a m ' s said...

tungguuuuu~!! nnt ku balas entry nie..ahhahaha

Ujang9897 said...

salah pun takpa la..janji jadi rujukan untuk yg tak paham2..hahahaha

b a m b a m ' s said...

@Ujang9897
setujuuuu!!hehehe

bersama kak Es said...

boleh buat kelas tuisyen daaa

senyumSOYA said...

menarikkan matematik.. heheheh (^^!

Lagenda said...

napa 1? kalau kata selesaikan dalam kurungan dulu, yang dalam kurungan tu 1+2 ja. yang lain adalah luar kurungan. harap maklum

Lagenda said...

..

suha said...

waaaaaaaa xsuke tengok suklan math or addmath or ape2 je ade kaitan ngn math..huhu

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/taktik-gurauan-terbaru.html

Faris Adli said...

sunah, macam mana yang jawab 0? hahahahaha

Faris Adli said...

sunah, macam mana yang jawab 0? hahahahaha

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Soalan nie biase orang keliru dan salah sebab ditulis dalam sebaris. Kalau ditulis dalam bentuk 2 baris mesti tak ramai yang salah kan.

Anyway thanks for sharing this cik Sunah.

Macam soalan nie jugak ... 2+3x2=?

Kalau bagi budak sekolah mesti ramai yang salah kan..antara 10 dan 8..hehe

Ajan said...

Ini bukan mate moden. Ini mate darjah 4 ye...............

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.