Alaaa... Kacang Macam Tu Pun Tak Tahu Ke? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, May 20, 2011

Alaaa... Kacang Macam Tu Pun Tak Tahu Ke?


Sudah, sudah...

Soalan dah ditutup, sebab saya dah balik dari jumpa supervisor. So, jom kita tengok komen-komen jawapan yang menarik dari para peserta kuiz menguji minda...eh? Ape-ape je lahhh...


Wehhhhhhhhhhh~~~~~~~ Faris!!! Sape ajar ni??? 6 bahagi 6 = 0? 6 bahagi 6 kan 1, 6 bahagi 0 barulah 0... Hahahaha~ Adehhhh... +_+ Nasib bek saya bukan cikgu matematik, kalo tak, da kena rotan!


Tu diaaa jawapan dari .miSz bubble.... Pandai-pandai ubah kurungan! Failed, failed!!! Markah ditolak! Hahaha~


Jawapan Ujang paling panjang dan menepati kriteria. Kalau bagi markah jalan kerja kira-mengira memang dapat full marks. Tapiii...mana boleh ada dua jawapan!!! Mesti salah satu tu salah! So, dapat markah 0!


Cik Bambam dah pening, otomen pun takleh tolong kalau macam ni kak! Hahaha~


Nadieya pun jadi blurr dah...

Hahaha! Kejamnyeee buat orang pening! Macam-macam komen lain pun ada, tapi semuanya meluahkan perasaan tak puas hati... Hahaha~

CA Nadh: Jadi berapa jawapan dia ni boss???

Boss: Haaa? Ang tanya ceq ka? Betul nak tau ni?

CA Nadh: Ha laa...dah pening dah ni...

Boss: Jawapannya... Jom kita tengok pendapat budak legend yang post gambar ni kat wall dia.


Kalo dia tak tau, saya pun tak tau!!! Hahahaha~ Ops, jangan marah nooo...kang jadi macam NI kang~ :D

15 comments:

  1. haha.. atq lagi tak paham soalan tue.. blur gler..haha

    ReplyDelete
  2. perghh, tensyen tadi tak abes ag!! skrg dtg tensyen yg laen plak!! haha! haish, maunye sakit kple kalau ari2 camni...

    ReplyDelete
  3. tul lar sunah!otomen mana tau math weh!hahahahha.. :P

    tp akak rasa jwpn dia 9..sbb mula2 kita selesaikan dlm kurungan..then baru selesaikan dari depan ke belakang...

    cikgu math akak cakap lar..x tau lar kot2 dah ebrubah formula lak kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. typing error..nak taip 1 jadi 0 :-)

    ReplyDelete
  5. @b a m b a m ' s

    hahahahhaha! dia tau main nyala2 lampu kat dada jeee...

    wahhhhhhhh...siap tanya cikgu math! bagus, bagus...:D

    ReplyDelete
  6. @Sunah Mohammad
    hahahah..kau jgn..turun adek beradek otomen nanti..kekekeke

    mana der tanya cikgu math.. ingatan ajaran math dr dulu..cewahhh~hahaha.. kena ikot sequence ler..mana leh 2x3 dulu kat blakang tuh..

    *rasanya lar..errr*

    ReplyDelete
  7. @Faris Adli

    alasan! tak tak tak..hahaha~ pada keyboard, 1 dan 0 sangat jauh...keh keh keh...

    ReplyDelete
  8. @b a m b a m ' s

    yeke? bukan dalam kurungan kene buat dulu ke? opsss..ahahah~ pening pening!

    ReplyDelete
  9. haha. jawapan dia 1. kena solve yang dlm braket dulu kan kalau ikut math punya rule?

    ReplyDelete
  10. mana aci ni...
    nak gak jawapan yg sebenar...hahahaha

    ReplyDelete
  11. ada soklan math eh....hehehe..mcm2 jawapan..eka dah la lemah gilaaa math camni....hahahaha..add math ke math mod ker semua pengsannnnn

    ReplyDelete
  12. ahahahhaha.. cheQ kena lagi.:P cheQ jawap betoi la boss.. :P

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad