BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 20, 2011

Alaaa... Kacang Macam Tu Pun Tak Tahu Ke?


Sudah, sudah...

Soalan dah ditutup, sebab saya dah balik dari jumpa supervisor. So, jom kita tengok komen-komen jawapan yang menarik dari para peserta kuiz menguji minda...eh? Ape-ape je lahhh...


Wehhhhhhhhhhh~~~~~~~ Faris!!! Sape ajar ni??? 6 bahagi 6 = 0? 6 bahagi 6 kan 1, 6 bahagi 0 barulah 0... Hahahaha~ Adehhhh... +_+ Nasib bek saya bukan cikgu matematik, kalo tak, da kena rotan!


Tu diaaa jawapan dari .miSz bubble.... Pandai-pandai ubah kurungan! Failed, failed!!! Markah ditolak! Hahaha~


Jawapan Ujang paling panjang dan menepati kriteria. Kalau bagi markah jalan kerja kira-mengira memang dapat full marks. Tapiii...mana boleh ada dua jawapan!!! Mesti salah satu tu salah! So, dapat markah 0!


Cik Bambam dah pening, otomen pun takleh tolong kalau macam ni kak! Hahaha~


Nadieya pun jadi blurr dah...

Hahaha! Kejamnyeee buat orang pening! Macam-macam komen lain pun ada, tapi semuanya meluahkan perasaan tak puas hati... Hahaha~

CA Nadh: Jadi berapa jawapan dia ni boss???

Boss: Haaa? Ang tanya ceq ka? Betul nak tau ni?

CA Nadh: Ha laa...dah pening dah ni...

Boss: Jawapannya... Jom kita tengok pendapat budak legend yang post gambar ni kat wall dia.


Kalo dia tak tau, saya pun tak tau!!! Hahahaha~ Ops, jangan marah nooo...kang jadi macam NI kang~ :D


15 comments:

Ujang9897 said...

dengki la tu...takda2...

forever love said...

haha.. atq lagi tak paham soalan tue.. blur gler..haha

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahahha~ tak puas hati lettewwwwwwww~

fazhana said...

perghh, tensyen tadi tak abes ag!! skrg dtg tensyen yg laen plak!! haha! haish, maunye sakit kple kalau ari2 camni...

b a m b a m ' s said...

tul lar sunah!otomen mana tau math weh!hahahahha.. :P

tp akak rasa jwpn dia 9..sbb mula2 kita selesaikan dlm kurungan..then baru selesaikan dari depan ke belakang...

cikgu math akak cakap lar..x tau lar kot2 dah ebrubah formula lak kan..hehehe

Faris Adli said...

typing error..nak taip 1 jadi 0 :-)

Sunah Mohammad said...

@fazhana

ops, soriiii~~~ :D

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

hahahahhaha! dia tau main nyala2 lampu kat dada jeee...

wahhhhhhhh...siap tanya cikgu math! bagus, bagus...:D

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
hahahah..kau jgn..turun adek beradek otomen nanti..kekekeke

mana der tanya cikgu math.. ingatan ajaran math dr dulu..cewahhh~hahaha.. kena ikot sequence ler..mana leh 2x3 dulu kat blakang tuh..

*rasanya lar..errr*

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

alasan! tak tak tak..hahaha~ pada keyboard, 1 dan 0 sangat jauh...keh keh keh...

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

yeke? bukan dalam kurungan kene buat dulu ke? opsss..ahahah~ pening pening!

shat said...

haha. jawapan dia 1. kena solve yang dlm braket dulu kan kalau ikut math punya rule?

mas saari said...

mana aci ni...
nak gak jawapan yg sebenar...hahahaha

Cik Eka said...

ada soklan math eh....hehehe..mcm2 jawapan..eka dah la lemah gilaaa math camni....hahahaha..add math ke math mod ker semua pengsannnnn

fRaMe+LenSeS said...

ahahahhaha.. cheQ kena lagi.:P cheQ jawap betoi la boss.. :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.