BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Best Ke Header Aku?


DAH TUTUP

Hurmmm...

Tiba-tiba nak buat segmen ni. Sebab tadi borak-borak dengan blogger kat UTM Bloggers, pasal satu contest tentang header tu. Tapi yang ni lain pulak. Hehehe... Saya nak buat macam ni, sape-sape yang join ni nanti, saya akan senaraikan link diorang, jadi kamu-kamu yang lain akan kritik habis-habisan header dia. Muahahaha~

Berminat tak? Eh, salah! Berani kena kritik tak??? Ape yang perlu kamu buat adalah...

1. Buat entri, tajuk : Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

2. Tepek header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

Ini header SSS.com untuk ditepek
3. Tepek header blog kamu, dan nyatakan sape yang buat header blog kamu tu. Kalau taknak tepek header kamu pun takpe, sebab leh tengok kat atas... Hahaha~

4. Dah siap, paste url entri tu kat sini.

Tu jeee... Tutup? 4 petang.


61 comments:

aDisH.sHidA said...

best suka....header saya pun best kan.... :)

athirah said...

good luck yg join :)

farasakura said...

hehe header farasakura tak chomell la..XD

budakkampung39 said...

dah join...tapi header ku memang tak besh hahahaha

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

solomolo said...

dah siap kak !!!~

http://solomolo.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum boss, ciap dah.. hehehe..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Faris Adli said...

dah siap..

http://www.duniafaris.com/segmen/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..!.;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

saya join!! tapi link ke blog sunah tak ok lagi, nanti saya edit sebelum 4 petang ea...

http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Farhan Muhammad said...

kali pertama menyertai.

http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

jemput-jemputlah melawat.

MISS QASEH SAIFUDIN said...

nk join jgak..hihi..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

NiSha said...

Nisha join..

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/155-sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

mizz_aainaa said...

http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

waN Mohd Salim said...

ps join deh

http://www.penulissenja.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mad khaz said...

join XD

header buruk jek

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-151-sunah-sakura-tanya-best-ke.html

mohd zhafri said...

http://zaft3.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html
haha....meh la kritik2

Farhan Hanif said...

dengan ini saya mengumumkan saya JOIN segmen ini

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

normala_ali said...

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

join.. :)

CikAizA said...

Aiza join yer... heheheh

http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

nur amalina athman said...

kak sunah..nak join..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

najwa's said...

best nih, tapi, namo join la sebab rasa berdosa dengan header najwa tuh. :'( sunah tolong carik sponsor nak wat header baru... :(

Belog MTT said...

MTT joinnnn .. :)

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

MyraAyreen ^^ said...

juin jugak ea sunah :D

http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-haeder-aku.html

~..Lesung Batu..~ said...

akak sayam adik sayam join jugakkk =p

http://aremelyna.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mcm ni lah said...

baru tempah semalam header saya dengan fahmi mahat. saya join segmen ni.

http://www.macamnilahkita.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Syazana Aziz said...

saye join saye join. hihi

http://syazana-aziz.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Syuhadah Razali said...

adah join,,

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

kakiterbang said...

silalah mengomen kerana saya telah masuk segmen ini..

http://zeroesinlife.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Ly_Tulip said...

Juin sini.. :)


http://lytulip.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

:)

FasiHaH SupiaN said...

nahhh da siap!


http://www.fasihah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

forever love said...

atq dah join..

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

-✿Ayu✿- said...

best ke header ayu???

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

~Kirin Selama Perak~ said...

http://kirinselamaperak.com/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku-kirin-selama-perak/

ehem2..KSP datang menyemak ni !
:D

Fariza Othman said...

http://farizaothman.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

GreenAppleKu.com said...

Header blog saya paling best dan gempak.. tak caya? Jom terjah..huhu..

http://www.greenappleku.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ker-header-aku.html

zie said...

cik sunah...zie join jugak ek..


http://secebisbingkisan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

safia said...

MINE ;)

http://gig-safia.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

YAYA AZURA said...

salam..kak yaya join..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Doktor Cinta said...

pendamba join..yeah

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

UNA budak BAEQ said...

tao dah header saya best
tak perlu kata apa-apa :p

http://saiapanic.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

kiera'sakura said...

http://kierasakura.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

siap!!!

faizlaster said...

huh..sempat agi kan..hehe
join~

http://faizlaster.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Mylady said...

walaupun akak tahu header akak tak cun, dan bakal dikutuk dan dikritik habis2an..tapi, akak tetap nak join...hehehehe...:-)

http://ibundadelight.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Chegu Zubir said...

c.z join
http://zubir5588.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mas saari said...

nak join jugak! sempat lagi kan?


http://www.massaari.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

woot lagi 13 minit nk tutup . pheww haha

farra said...

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

meh tgk cni lak..

Misz Ayu said...

yuyuk join neh ! =)

http://yuyukstandalone.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Cik NuRuN said...

alamak nk kol 4 dah , nk join jugak . kejap ye nk bwt entry , hehehe

Cik NuRuN said...

oke da siap ! hehe


http://nurunnadhirah.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

::Mastura Zakaria:: said...

nak join jugak...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

GeminiGurlz said...

2min left b4 4pm....
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

azian said...

sunah...
tak dapat join taw!!!


huhuhu....


akak di cameron higlands la semalammmmm...huhuhuhu

azian said...

eh sunahhhhh....
ya allahhh...
hr ni ke???

busy laa...huhuhu...students baru masuk maaa...len kalik akak join laaa....buat la lagik...dan lagikk...lagiiikkkk...heheheh

apa2 pun akak suka header sunah...

shiema sufian said...

done :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

RedVixen said...

alamaakk... baru nak join :(

udin said...

huhuhu~ xsempat nk join.. baru ja on pc.. takpe la lagi pun header ceq biasa2 ja.. huhuhu~ :(

angah said...

kak sunah...awat tutup kedai awl sagt nie...baru ja nk join...baca2 da tutup kedai nie...uhuhuhuhu

shigellazoster said...

baru je nak join.. huhuhu... :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.