Best Ke Header Aku?

May 25, 2011


DAH TUTUP

Hurmmm...

Tiba-tiba nak buat segmen ni. Sebab tadi borak-borak dengan blogger kat UTM Bloggers, pasal satu contest tentang header tu. Tapi yang ni lain pulak. Hehehe... Saya nak buat macam ni, sape-sape yang join ni nanti, saya akan senaraikan link diorang, jadi kamu-kamu yang lain akan kritik habis-habisan header dia. Muahahaha~

Berminat tak? Eh, salah! Berani kena kritik tak??? Ape yang perlu kamu buat adalah...

1. Buat entri, tajuk : Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

2. Tepek header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

Ini header SSS.com untuk ditepek
3. Tepek header blog kamu, dan nyatakan sape yang buat header blog kamu tu. Kalau taknak tepek header kamu pun takpe, sebab leh tengok kat atas... Hahaha~

4. Dah siap, paste url entri tu kat sini.

Tu jeee... Tutup? 4 petang.

You Might Also Like

61 Comments

  1. best suka....header saya pun best kan.... :)

    ReplyDelete
  2. hehe header farasakura tak chomell la..XD

    ReplyDelete
  3. dah join...tapi header ku memang tak besh hahahaha

    http://budakkampung39.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  4. dah siap kak !!!~

    http://solomolo.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum boss, ciap dah.. hehehe..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  6. dah siap..

    http://www.duniafaris.com/segmen/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku/

    ReplyDelete
  7. join..!.;)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  8. http://www.adybudika.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  9. kali pertama menyertai.

    http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    jemput-jemputlah melawat.

    ReplyDelete
  10. nk join jgak..hihi..=)


    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  11. Nisha join..

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/155-sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

    ReplyDelete
  12. http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  13. ps join deh

    http://www.penulissenja.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  14. join XD

    header buruk jek

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-151-sunah-sakura-tanya-best-ke.html

    ReplyDelete
  15. http://zaft3.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html
    haha....meh la kritik2

    ReplyDelete
  16. dengan ini saya mengumumkan saya JOIN segmen ini

    http://farhanhanif.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  17. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    join.. :)

    ReplyDelete
  18. Aiza join yer... heheheh

    http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  19. kak sunah..nak join..:)

    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  20. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  21. best nih, tapi, namo join la sebab rasa berdosa dengan header najwa tuh. :'( sunah tolong carik sponsor nak wat header baru... :(

    ReplyDelete
  22. MTT joinnnn .. :)

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  23. juin jugak ea sunah :D

    http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-haeder-aku.html

    ReplyDelete
  24. akak sayam adik sayam join jugakkk =p

    http://aremelyna.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  25. baru tempah semalam header saya dengan fahmi mahat. saya join segmen ni.

    http://www.macamnilahkita.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  26. saye join saye join. hihi

    http://syazana-aziz.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  27. adah join,,

    http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  28. silalah mengomen kerana saya telah masuk segmen ini..

    http://zeroesinlife.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  29. Juin sini.. :)


    http://lytulip.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    :)

    ReplyDelete
  30. nahhh da siap!


    http://www.fasihah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  31. atq dah join..

    http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  32. best ke header ayu???

    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  33. http://kirinselamaperak.com/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku-kirin-selama-perak/

    ehem2..KSP datang menyemak ni !
    :D

    ReplyDelete
  34. http://farizaothman.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  35. Header blog saya paling best dan gempak.. tak caya? Jom terjah..huhu..

    http://www.greenappleku.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ker-header-aku.html

    ReplyDelete
  36. cik sunah...zie join jugak ek..


    http://secebisbingkisan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  37. MINE ;)

    http://gig-safia.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  38. salam..kak yaya join..

    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  39. pendamba join..yeah

    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  40. tao dah header saya best
    tak perlu kata apa-apa :p

    http://saiapanic.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  41. http://kierasakura.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    siap!!!

    ReplyDelete
  42. huh..sempat agi kan..hehe
    join~

    http://faizlaster.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  43. walaupun akak tahu header akak tak cun, dan bakal dikutuk dan dikritik habis2an..tapi, akak tetap nak join...hehehehe...:-)

    http://ibundadelight.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  44. c.z join
    http://zubir5588.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  45. nak join jugak! sempat lagi kan?


    http://www.massaari.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  46. http://www.herstoriie.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

    woot lagi 13 minit nk tutup . pheww haha

    ReplyDelete
  47. http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    meh tgk cni lak..

    ReplyDelete
  48. yuyuk join neh ! =)

    http://yuyukstandalone.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  49. alamak nk kol 4 dah , nk join jugak . kejap ye nk bwt entry , hehehe

    ReplyDelete
  50. oke da siap ! hehe


    http://nurunnadhirah.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  51. nak join jugak...

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  52. 2min left b4 4pm....
    http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  53. sunah...
    tak dapat join taw!!!


    huhuhu....


    akak di cameron higlands la semalammmmm...huhuhuhu

    ReplyDelete
  54. eh sunahhhhh....
    ya allahhh...
    hr ni ke???

    busy laa...huhuhu...students baru masuk maaa...len kalik akak join laaa....buat la lagik...dan lagikk...lagiiikkkk...heheheh

    apa2 pun akak suka header sunah...

    ReplyDelete
  55. done :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

    ReplyDelete
  56. alamaakk... baru nak join :(

    ReplyDelete
  57. huhuhu~ xsempat nk join.. baru ja on pc.. takpe la lagi pun header ceq biasa2 ja.. huhuhu~ :(

    ReplyDelete
  58. kak sunah...awat tutup kedai awl sagt nie...baru ja nk join...baca2 da tutup kedai nie...uhuhuhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com