Saya Suka Header Ni...


Header DIA

Saya suka header ni, simple je. Tapi dia kata dia rasa berdosa dengan header ni... Erk! Nape eks? Dia nak cari sponsor header baru... Ade sape-sape nak designkan tak?

Update: Insya'Allah, dah ok dah... :)

Haa...yang lain, dah join ke segmen Best ke Header Aku? Rasa cam nak guna "aku" je lepas ni... Erk!
Saya Suka Header Ni... Saya Suka Header Ni... Reviewed by Sunah Sakura on May 25, 2011 Rating: 5

14 comments:

  1. coollllllllll la header ni.. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nampak sweet lah header tu..comel je..

    ReplyDelete
  4. aku rase cam aku tau je pehal die rase berdosa..

    ReplyDelete
  5. mana muat nak letak header besar2 macam ni..

    muat letak teks je kat ruangan header..

    sob2..

    ReplyDelete
  6. boleh tahan ah header dia tu,,simple shje..

    ReplyDelete
  7. kak sunah jangan bagi dia tuko header tu nampak fresh pe,sebab ada rumput tu,menghijau....kira hidup la blog dia sebab header dia tu.....comeiiiii !

    ReplyDelete
  8. lawa ! simple je ..tapi nape dosa ~ aurat kaki ye

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.