BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 2, 2011

Pengantin Lelaki Kentut Kuat Di Majlis Perkahwinan


BANGI, 2 Mei - Tetamu-tetamu majlis perkahwinan seorang blogger terkenal tanah air hari ini dikejutkan dengan satu dentuman kuat ketika sedang mengisi perut dengan juadah makanan sekitar jam 11.40 pagi tadi. Dentuman kuat yang diiringi dengan bau telor busuk itu disyaki merupakan kentut yang dikeluarkan oleh pengantin lelaki.

"Gua rasa, tak salah untuk gua kentut. Lagipun, gua percaya, semua hadirin yang hadir terutama rakan-rakan blogger memang menunggu-nunggu saat ini," kata Azfar, 25, atau nama bloggernya, Ujang9897.

Pengantin perempuan yang menutup hidung ketika ditanya pula tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara ini. - BERSAKURA

*****

Err...betul ke berita tu??? Tak tahu lah...kena tanya mereka-mereka yang datang majlis Ujang dengan kak Yana lah yeee...:p

Gambar dari dak muncett

Ujang, maap eks tak dapat gi ang punya kenduri. Kita kan musuh ketat, mana boleh gi kenduri musuh wehhhhh...tak macho lahhhh! Erk! Guro saje...hahaha~ Ekceli, jauh lahh Ujang...huhuhu. Jelessss dengan mereka-mereka yang gi. T_T

Ujang kentut, lepas ni jadi suami soleh, ok? Jaga kak Yana elok-elok...jangan kentut aje merata-rata. Kesian kak Yana nak gi bersihkan bau tu kang...hahaha~

Ape-apepun, moga masjid yang ang bina bersama kak Yana kekal hingga syurga ye...nak tiru cara Uncle John wish untuk kawan dia lahhh... "Moga selamat melahirkan anak pertama pada 2 Februari 2012~~!" Ops! Hahaha~ Okbai!


23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

jeleess nya tak dapat pergi :(

aliarosli said...

bukanlah kak, 5februari la
sebab arinie dah 2mei

hehhehehhe, terbalikkan aje

2/5 jadi 5/2

MaiRa QuEeN said...

xdpat pegi gak..jeles..

fuuyooh said...

keh keh.. ujang kawin rupe nye.. betol ke ujang kentut? haha.. memalukan aje
Kau sombong

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

huhuhu...

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahaha..sebab kira 9 bulan la alia...:p

Sunah Mohammad said...

@MaiRa QuEeN

eik, nape tak dapat gi? maira kat ne?

Sunah Mohammad said...

@fuuyooh

haha..taktau, taktau... :p

Liza @ Adzriel AB said...

tengok tajuk pun dah tau pasal siapa.. he..he.. akak baru nak bersiap ni nk ke rumah ujang. dah janji dgn http://deejaywani.blogspot.com/

shida anwar said...

bucuk ah..

srikandi cinta said...

btol ke ni?? haha. lawak betoi

Epal Hirata said...

nak pegi...dh jnji ngn alia dak kecik tp transport lak xd..aduss
baru berangan nak makan nasi minyak ujang ngn k.yana..aishh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga kekal bahagia selagi hayat dikandung badan..

cik pulau said...

jeleznya tak dapat pergi...huhu.

al_hakim said...

sunah bile pulak ni>hehe

Sabihah said...

hahaha..selekeh punye pengantin...aiyoo...hehehe

Miss Ran said...

sunah bile lak..smlm da amik berkat kan

hehe dorg sme cntik sme padan..sgt srnok

ibu qaleesya said...

wahhh tarikh lahir baby yang bagus.. hehe selamat berjuang ujang!!!

Sis-Lin said...

hahahahaha ada jugak ye pengantin yg kentut!...ala sis dulu pun ada kot kentut tp dok diam2 aje le..sbb xde bau...hahahahhahaha

mana boleh tahan, nnti racun masuk badan..lalalalala

Faris Adli said...

sekarang ni macam musim orang kahwin..dalam tempoh 6 bulan ni dah lebih 5 jemputan majlis perkahwinan..tapi tak boleh pergi :-(

tahniah pada ujang dan yana..

cik sunah bila lagi? ke dah?

Idah said...

selamat pengantin baru...semoga kekal bahagia,..hingga ke anak cucu...(tgh nyanyi ni....) dah lupa dah lirik seterusnya...

walaupun daku bau2 bacang dgn ujang tapi aku nak wish gak..ke ujang...bolehkan..

... said...

as salam..
haha. tu ok lagi. statement ujang masa vlog 1tube tu yang kelakar pasal kawen 1.
adei..
zamir lagi aa. salam ujang gaya tak hingat dunia

XD

Ujang9897 said...

hahahaha..sengal..!!!


derm..napa tak tggl link dkt wall FB...grrr



nasib amalina sampai kan salam sbb tak dtg..=)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.