BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Saya Suka Header Ni...


Header DIA

Saya suka header ni, simple je. Tapi dia kata dia rasa berdosa dengan header ni... Erk! Nape eks? Dia nak cari sponsor header baru... Ade sape-sape nak designkan tak?

Update: Insya'Allah, dah ok dah... :)

Haa...yang lain, dah join ke segmen Best ke Header Aku? Rasa cam nak guna "aku" je lepas ni... Erk!


14 comments:

MyraAyreen ^^ said...

cantiknye kasut . hehe .

Belog MTT said...

coollllllllll la header ni.. :)

Jahidih Saili said...
This comment has been removed by the author.
Rai said...

nampak sweet lah header tu..comel je..

JIJI YU said...

aku rase cam aku tau je pehal die rase berdosa..

Faris Adli said...

mana muat nak letak header besar2 macam ni..

muat letak teks je kat ruangan header..

sob2..

aDisH.sHidA said...

a;a suka header dia

cucu umie said...

boleh tahan ah header dia tu,,simple shje..

mad khaz said...

simple XD

meaw said...

kak sunah jangan bagi dia tuko header tu nampak fresh pe,sebab ada rumput tu,menghijau....kira hidup la blog dia sebab header dia tu.....comeiiiii !

Qaseh dalia adelia said...

lawa ! simple je ..tapi nape dosa ~ aurat kaki ye

Syuhadah Razali said...

cantik header dia..suka..

mcm ni lah said...

comel kasut crocs dia

nur amalina athman said...

@meawsetuju..:D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.