BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, June 4, 2011

Oh! Sedenak Lagi!


Alhamdulillah, aktiviti hari ni berjalan lancar~ Sangat seronok beronok-ronok pulak dapat makan sedap-sedap lagiii~ Event yang dirancang sejak beberapa minggu dulu, dan hampir tiap hari diingatkan oleh Pak Cik Mat... "4 Jun jangan lupa eksss..." Hehehe...

So, pagi tadi lepas up entri kejap, gi kedai gambar dulu dalam kul 11 macam tu. Cuci gambar untuk lesen L... Lepas je cuci gambar, terus gerak ke Sedenak ikut jalan dalam, tak ikut highway. Masa tu lah, jiran blog da kol tanya kat mana. Ops, diorang da sampai rupanya, padahal kami baru je gerak... :p

Sampai umah Pak Cik Mat, wahhhhhhh~ Tak siap lagi!!! Hahaha~ Mulalah misi mengacau Pak Cik Mat di dapur. Keh keh keh... Tolong dia siapkan topping cupcakes sat sambil  kacau dia buat menu-menu yang lain... Menu ape tuuu? Meh tengok meh...

Hidangan penuh, ade lagi yang takde tuuu...

Ikan Sambal Bunga Kantan

Ayam Masak Lemak Cili Padi - menu peberet jiran blog

Daging Goreng Pattaya - MENU PILIHAN~ Sedapppppppppppppp!

Blueberry Cheesecake - Menu yang diorder... Ahahahaha~

Rich Cocoa Pudding - memang rich!

Oreo Cup Cake - Cumillllllllll sekali okehhhhh, sayang nak makan!!!

Ade lagi dua menu, tembikai dengan kuih seri muka. Takde amek gambar single mingle pulakssss~ Huhuhu...  Tapiiiiii siyes, kuih seri muka tu sangat sedapppppppppppp!!! Terima kasih kepada tuan rumah yang baik hati menyediakan semuanya dengan sepenuh hati... Sangat-sangat sedapppp dan kenyang perut suka hati~ Oh, banyaknya perkataan 'hati'~~~ Moga dimurahkan rezeki Pak Cik Mat sekeluarga yeee... Ameen... ^_^

Ini... Terima kasih ye~~~ ^_^

P/S: Nak tunggu pertarungan kek batek pulak...


24 comments:

Miss Ran said...

siapa kami tu...terima kasih jeleskan ai lagi huhu

syrupmasin said...

ya Allah sedapnyee..lapaaa

Ujang9897 said...

patut la sis shida ckp ada org tue naik kapal terbang pergi jmpa seseorang smlm..=)

efa nur said...

aduii...sy0ookk habess....
terliur efa tgk gambar2 tuu sume..nak jgk..!! bestnye kak sunah.. jeles nie..hehe ;D

ikhlas dari,
Blog Efa Nur :)

JIJI YU said...

woeh..aku nak jadi anak angkat pakcik mat leh tak

mas saari said...

wah..bestnya!
sangat jeles 1000 juta kali...

Bella Bell said...

perghhh.. sedap nye!!!!! ni tba2 rasa nak p jumpa uncle mat ni..

ahhh.. nak p makan sekarang jugak! tak tahan dah ni.. lapar kemain tengok gambar ni.. hhuhuuu!!~

~..Lesung Batu..~ said...

waaaaaaaaaaaaa T_T

bersama kak Es said...

alaaa,,nak pi sedenak jugakkk huwaa

ShashaCatering said...

Cik Mat ni entah mcm mana, kalau dia hidang makanan mesti nampak ada kelas gitu.

Menarik & cantik plak tu, ala2 gambar untuk majalah gitu ;)

Areef Ibn Naim said...

salam,

ramai yg dtg gathering kali ni? kak ayu ada bgtau sy ri tu... tp sy tk igt... then, actually ri ni sy gi berkelah bersama family di mersing... ish, ngences tgk makanan tu... hehehe...

fRaMe+LenSeS said...

sgt jeles sebab tak diajak. T.T

Cik Seri Omel said...

nyum..nyum..
followed.

shida anwar said...

blueberry chease cake...huhuhu..x hengat..

sergeant keroro said...

adoi adoi, lapor la pulak tengok banyak makanan yang sedap.

hehe XD

azila said...

ohhhh..blueberry cheeeseeeeeeeeee cake!!!

anismelon said...

sedap nye..lapo tengokk...

anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

aLya maNip said...

wah..rasa cam da masuk pesta makan da..hihi..
nk jugak blueberry cheesecake 2..hoho

Aretikz said...

wah wah wah.. jap2.. coklat tu Mat Gebu buat juga ka tu? haha..

Cik Kamoo said...

perrghhh....sedapnye!! mcm makan kat hotel jer.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer dpt jmp CMG..teringin nak jumpa dan borak2 ngan dia gak tau!

KudinMansor said...

makkk aihhh cm sedap je...

auny aizie said...

hadoooii . laparrrrrrr

b a m b a m ' s said...

ceklat tuh mcm tau saper bagi..lalalalalla~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.