Saturday, June 4, 2011

Oh! Sedenak Lagi!


Alhamdulillah, aktiviti hari ni berjalan lancar~ Sangat seronok beronok-ronok pulak dapat makan sedap-sedap lagiii~ Event yang dirancang sejak beberapa minggu dulu, dan hampir tiap hari diingatkan oleh Pak Cik Mat... "4 Jun jangan lupa eksss..." Hehehe...

So, pagi tadi lepas up entri kejap, gi kedai gambar dulu dalam kul 11 macam tu. Cuci gambar untuk lesen L... Lepas je cuci gambar, terus gerak ke Sedenak ikut jalan dalam, tak ikut highway. Masa tu lah, jiran blog da kol tanya kat mana. Ops, diorang da sampai rupanya, padahal kami baru je gerak... :p

Sampai umah Pak Cik Mat, wahhhhhhh~ Tak siap lagi!!! Hahaha~ Mulalah misi mengacau Pak Cik Mat di dapur. Keh keh keh... Tolong dia siapkan topping cupcakes sat sambil  kacau dia buat menu-menu yang lain... Menu ape tuuu? Meh tengok meh...

Hidangan penuh, ade lagi yang takde tuuu...

Ikan Sambal Bunga Kantan

Ayam Masak Lemak Cili Padi - menu peberet jiran blog

Daging Goreng Pattaya - MENU PILIHAN~ Sedapppppppppppppp!

Blueberry Cheesecake - Menu yang diorder... Ahahahaha~

Rich Cocoa Pudding - memang rich!

Oreo Cup Cake - Cumillllllllll sekali okehhhhh, sayang nak makan!!!

Ade lagi dua menu, tembikai dengan kuih seri muka. Takde amek gambar single mingle pulakssss~ Huhuhu...  Tapiiiiii siyes, kuih seri muka tu sangat sedapppppppppppp!!! Terima kasih kepada tuan rumah yang baik hati menyediakan semuanya dengan sepenuh hati... Sangat-sangat sedapppp dan kenyang perut suka hati~ Oh, banyaknya perkataan 'hati'~~~ Moga dimurahkan rezeki Pak Cik Mat sekeluarga yeee... Ameen... ^_^

Ini... Terima kasih ye~~~ ^_^

P/S: Nak tunggu pertarungan kek batek pulak...

24 comments:
Write Comments
  1. siapa kami tu...terima kasih jeleskan ai lagi huhu

    ReplyDelete
  2. patut la sis shida ckp ada org tue naik kapal terbang pergi jmpa seseorang smlm..=)

    ReplyDelete
  3. aduii...sy0ookk habess....
    terliur efa tgk gambar2 tuu sume..nak jgk..!! bestnye kak sunah.. jeles nie..hehe ;D

    ikhlas dari,
    Blog Efa Nur :)

    ReplyDelete
  4. woeh..aku nak jadi anak angkat pakcik mat leh tak

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya!
    sangat jeles 1000 juta kali...

    ReplyDelete
  6. perghhh.. sedap nye!!!!! ni tba2 rasa nak p jumpa uncle mat ni..

    ahhh.. nak p makan sekarang jugak! tak tahan dah ni.. lapar kemain tengok gambar ni.. hhuhuuu!!~

    ReplyDelete
  7. alaaa,,nak pi sedenak jugakkk huwaa

    ReplyDelete
  8. Cik Mat ni entah mcm mana, kalau dia hidang makanan mesti nampak ada kelas gitu.

    Menarik & cantik plak tu, ala2 gambar untuk majalah gitu ;)

    ReplyDelete
  9. salam,

    ramai yg dtg gathering kali ni? kak ayu ada bgtau sy ri tu... tp sy tk igt... then, actually ri ni sy gi berkelah bersama family di mersing... ish, ngences tgk makanan tu... hehehe...

    ReplyDelete
  10. sgt jeles sebab tak diajak. T.T

    ReplyDelete
  11. blueberry chease cake...huhuhu..x hengat..

    ReplyDelete
  12. adoi adoi, lapor la pulak tengok banyak makanan yang sedap.

    hehe XD

    ReplyDelete
  13. ohhhh..blueberry cheeeseeeeeeeeee cake!!!

    ReplyDelete
  14. sedap nye..lapo tengokk...

    anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

    ReplyDelete
  15. wah..rasa cam da masuk pesta makan da..hihi..
    nk jugak blueberry cheesecake 2..hoho

    ReplyDelete
  16. wah wah wah.. jap2.. coklat tu Mat Gebu buat juga ka tu? haha..

    ReplyDelete
  17. perrghhh....sedapnye!! mcm makan kat hotel jer.

    ReplyDelete
  18. bestnyer dpt jmp CMG..teringin nak jumpa dan borak2 ngan dia gak tau!

    ReplyDelete
  19. ceklat tuh mcm tau saper bagi..lalalalalla~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com