BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 23, 2011

Saya Teringin Nak Hack Blog...


Klik header untuk join

Saya kannnnn, teringin sangat nak hack blog abang Ben Ashaari. Sebab blog dia kan ramai orang baca. Saja nak tengok reaksi pembaca-pembaca setia blog dia, ape agaknya diorang cakap kalo saya hack blog abang Ben eks? Hahahaha~ Mesti sume maki-maki kannnn... Errr...

Pesanan yang saya nak tinggalkan...

"Blog ini digodam oleh Kak Limah...
Kalau nak blog ni balik, sila panggil Mat Gebu untuk pujuk Kak Limah balik!"

Hahahaha~ Adehhh...


36 comments:

cik Ida said...

hahahaha.. samelah kita.. nak Hack belog abang ben :)


aku teringin nak hack belog korang

fRaMe+LenSeS said...

agagagagagag.. :P

BeloG MTT said...

haha ramainya nak hack blog beng Beng Boom.. =.=

waN Mohd Salim said...

dahsyat dowh

risa said...

hahahahah...suke sukeeeeeeeeee
meh jadi geng meh..ai pon teringin nak hack belog sifu...lalalalala

::blog anak jawer:: said...

semua org nk jd hacker ni...kang dah xde keje si hacker anon kang...he3

-Yok mampir diluk = maya dan realiti tak kan pernah sama...

syaimz said...

waah, samer lah kita kak sunah XD

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

DaLiLa said...

http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Eera Shera said...

haha..lawak la kak sunah..eh kak limah..hehe

sergeant keroro said...

hahaha, semua nak hack abang ben XD

niena shopping2u said...

hehehe, ramai lak yg nk hack dia ye sunah, xdpt nk imagine muka dia kalo kena hack, mst ketat gile hehehe.. kena wat kumpulan tu..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Haha..sama jugak la cik sunah..

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG BEN ASHAARI

UpProfits said...

Jangan Hack blog saya ek..hahaha

UpProfits Latest Entry : Contest SEO 2011

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh .

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Alya Esprézzo said...

wahahahahahahahaa..ayat yg last tu alya suka..hahaha

Pak Syahot (sYaHir) said...

jom kte hack blog abg ben secare brjemaah...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini sebab nak tengok blog sape yang nak dihack... hee ~

makin banyak la hackers nanti...

teringin nak hack blog

MiSs ChUbBy ChEeK said...

amboi..rmainya nak hack blog abang ben...

Lulu Caldina said...

semua nak hack blog encik ben, dah kena hack nanti, siapa nak buat segmen??? ngee...

lawa header tu...
nak curik...hoho

mizzkechique said...

suke ayat ugutan tu..hehe

cik pulau said...

haah la.. sama..
jom hack reramai.. kih3

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Nadya O'Conner said...

Jalan-jalan naik basikal..sampai jugak..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

Mrs.Yie said...

akak nak hack blog ben ashaari :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak hack blog ni boleh ? hehe ;)

Jom TERJAH !!!

Bella Bell said...

saya teringin nak hack blog mr kay.. heheheheheh!!!~



^^

♥CiK EmMa♥ said...

mai dari segmen abg ben :) terjah menerjah ..

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

K O R I E said...

wah akak pon main hackx2 jugak ek
haha~
dasyat.. ;)

Korie pun hack jugak.. meh jenguk.. siapakah blog tersebut!

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

diana said...

ramainya yang nak hack blog encik ben..
hahahah

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
fuh....

Sya_Cda said...

singgah untuk hack..

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

alif ismail said...

salam...

alif datang nak hack sini...

nice blog!!!

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

Elih Japahar said...

Datang hack sini jugak haha :)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

emeera asnary said...

pak cik beng kenaaa, hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.