BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Klik benda besar gedabak ni untuk join

Sambil tu, nak iklan jap...

Fabrik cotton Jepun bernilai RM165

Mungkin kamu antara yang bertuah yang akan mendapat fabrik Jepun kat atas~ Itu baru satu je hadiah yang ditayangkan... Ekekeke... Nak tau lebih lanjut, kena la join 31-7 Birthday Giveaway! dengan klik banner kat bawah ni~~~


Okie~ Itu sajeeee... Terima kasih~ Selamat menggegar~


18 comments:

Alya Esprézzo said...

gegaaaaaaarr gegaaaaarr !! hahaha terasa tak? :P

Munna said...

hi sunah..tak lama lg mmg retak la blog sunah ni...confirm rmai dtg gegar pny...hehe

JIJI YU said...

bergegor lemak aku

Pojiekyra said...

keretakan bakal bermula :D

kakchik@ella said...

cantek sgt la cotton jepun tu. tergoda!!

Siti asSaqynah. said...

hOyeah ! gegar2kan blog cik sunnah ! haha SALAM ZIARAH :)

SoLy SoLicious said...

singgah sini kasi gegar ^__^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

heeeeeeeee~

Meck said...

gegar sini!!

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

nuRuL said...

hello.

Datang menggegar & menggodek belog ini.hi³

Salam kenal yea!:)

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.