Saya Tau Ben Ashaari Tu Blogger Popular... So What??? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, July 30, 2011

Saya Tau Ben Ashaari Tu Blogger Popular... So What???


Klik imej untuk jenguk blog blogger popular ni...

Amponnnnn Papa Ben... Tajuk kemain lagi kannnn? Sape suh buat syarat gitu... Saya letak la sesuka hati saya~ Wakaka~

Ok, ok... Lepas godek-godek album gambar lama, jumpa gak gambar-gambar ni... Godek jugak fotopages saya yang da bersawang, jumpa la jugak gambar-gambar lama. Tapi tak tau nak pilih yang mana satu. Last-last, saya amek dua gambar ni je...

PRK vs PSM

Ni gambar masa kempen pilihanraya kampus dulu. Background laptop tu logo Pro Mahasiswa, kat depan tu pulak circuit projek akhir. Sambil buat projek akhir, sambil berkempen nkoo... Pernah jadi gambar profile kat FB, tapi dengan sedikit editing. Yang ni gambar asal lerr...

Lampu pelita

Gambar ni pulak godek-godek kat fotopages saya. Ade banyak lagi gambar lain kat situ kan papa Ben kannn... Ggggrrrr! Malas nak update je fotopages tu. Huhuhu... Gambar ni amek masa program Riang Raya kolej dulu...pasang lampu pelita ni kat area bangunan pentadbiran kolej. Seronok bila ingat balik masa tuuu~ Rindu dengan kawan-kawan lama~ Huhuhu...

Okie, tu je... Terima kasih sudi jenguk~

18 comments:

  1. sunah mmg terer amik gambo

    tk dpt joinla sgmen ni haha

    ReplyDelete
  2. ben ashaari memang popular..

    ReplyDelete
  3. memang best... yer r akak kan papa ben nyer club. huhu. kak nak tnyer... adverlets ngan nuffnang mane lagi best? sy guna nuffnang tp mase taun lepas tebus RM70, hampeh! 1 sen pun tarak...

    ReplyDelete
  4. alah tak sempat nak join...
    tengah sibuk makan durian kat kampung ni! hahahahaa

    ReplyDelete
  5. tajuk tak menahan..singgah sini tengok gambar sunah

    ReplyDelete
  6. nice pic..!!!
    singgah dari segmen abang ben...
    singgah sini plak..

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

    ReplyDelete
  7. pic pelita..ouh teringat raya ^^

    ReplyDelete
  8. cantik pelita tue~~

    p/s: ramadhan kareem :)

    ReplyDelete
  9. sunah,nak blaja amk gmbr.huhu
    sila wt tutorial cara2 focus gmbr and angle gmbr yg best.hehe

    erk,papa ben buat segmen ya.aiyakkk..hrni seharian x on9

    ReplyDelete
  10. nice pic. gambar pelita..sesuai sungguh sempena menyambut Ramadhan ni..

    ReplyDelete
  11. waaa.. ramadhan dah xlama ag ni
    grrr.. tringat kat kg bile tgok pelita ni..
    cantik! grr..

    ReplyDelete
  12. led! teringat kj kursus kh wktu sek dlu...

    http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

    ReplyDelete
  13. wahh.. gambar kak sunah. :)

    teringat kenangan mase sekolah2 dlu bile tgk lampu led tu. :D

    haha. time kemahiran hidop. :)

    ReplyDelete
  14. bile tgk pelita teringat ngn malam 7 lekor...n mlm2 seterusnya... mlm raye!!... slmt berpuasa tau..

    jom singgah kt pic sy lak..

    ReplyDelete
  15. selamat berpuasa..nice pic

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad