BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 30, 2011

Saya Tau Ben Ashaari Tu Blogger Popular... So What???


Klik imej untuk jenguk blog blogger popular ni...

Amponnnnn Papa Ben... Tajuk kemain lagi kannnn? Sape suh buat syarat gitu... Saya letak la sesuka hati saya~ Wakaka~

Ok, ok... Lepas godek-godek album gambar lama, jumpa gak gambar-gambar ni... Godek jugak fotopages saya yang da bersawang, jumpa la jugak gambar-gambar lama. Tapi tak tau nak pilih yang mana satu. Last-last, saya amek dua gambar ni je...

PRK vs PSM

Ni gambar masa kempen pilihanraya kampus dulu. Background laptop tu logo Pro Mahasiswa, kat depan tu pulak circuit projek akhir. Sambil buat projek akhir, sambil berkempen nkoo... Pernah jadi gambar profile kat FB, tapi dengan sedikit editing. Yang ni gambar asal lerr...

Lampu pelita

Gambar ni pulak godek-godek kat fotopages saya. Ade banyak lagi gambar lain kat situ kan papa Ben kannn... Ggggrrrr! Malas nak update je fotopages tu. Huhuhu... Gambar ni amek masa program Riang Raya kolej dulu...pasang lampu pelita ni kat area bangunan pentadbiran kolej. Seronok bila ingat balik masa tuuu~ Rindu dengan kawan-kawan lama~ Huhuhu...

Okie, tu je... Terima kasih sudi jenguk~


18 comments:

Iffah Afeefah said...

sunah mmg terer amik gambo

tk dpt joinla sgmen ni haha

aiman said...

ben ashaari memang popular..

Adhwa Yahaya said...

memang best... yer r akak kan papa ben nyer club. huhu. kak nak tnyer... adverlets ngan nuffnang mane lagi best? sy guna nuffnang tp mase taun lepas tebus RM70, hampeh! 1 sen pun tarak...

mas saari said...

alah tak sempat nak join...
tengah sibuk makan durian kat kampung ni! hahahahaa

Azzah said...

tajuk tak menahan..singgah sini tengok gambar sunah

DaYaH JeLitA said...

wahh berseninya gambar.huhu..jomla singgah blog saya juga :) : http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-aku-penyayang.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

Nuur_mutiara said...

pic pelita..ouh teringat raya ^^

HH said...

singgah tgk gmbar :)

FasiHaH SupiaN said...

cantik pelita tue~~

p/s: ramadhan kareem :)

Suhaili Sarif said...

sunah,nak blaja amk gmbr.huhu
sila wt tutorial cara2 focus gmbr and angle gmbr yg best.hehe

erk,papa ben buat segmen ya.aiyakkk..hrni seharian x on9

ariana's said...

nice pic. gambar pelita..sesuai sungguh sempena menyambut Ramadhan ni..

K O R I E said...

waaa.. ramadhan dah xlama ag ni
grrr.. tringat kat kg bile tgok pelita ni..
cantik! grr..

aq noor said...

led! teringat kj kursus kh wktu sek dlu...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

fida said...

wahh.. gambar kak sunah. :)

teringat kenangan mase sekolah2 dlu bile tgk lampu led tu. :D

haha. time kemahiran hidop. :)

Yumida said...

bile tgk pelita teringat ngn malam 7 lekor...n mlm2 seterusnya... mlm raye!!... slmt berpuasa tau..

jom singgah kt pic sy lak..

Aku DaN SeSuAtU said...

selamat berpuasa..nice pic

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

PeRmAtA bIrU said...

datang tengok gambar..:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.