BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 10, 2011

Singgah Blog Saya Sat , Boleh ?


Klik untuk join~

Salam kenal semua... Tinggalkan link untuk saya jejak balik ye~ Insya'Allah saya cuba jejak semula ke blog kamu, cuma cepat atau lambat je sebab broadband da exceeded limited bandwidth... :p


38 comments:

Miscellaneous Smiles said...

sy singgah

hehe

syaimz said...

blog ni dah banyak kali lawat dah. haha

Iffah Afeefah said...

stiap hari singgah

ade pe eh kat blog ni

hahaha

pRiNCe said...

kalau org yg x join boleh singgah x ?hehe..prince dtg jiran sebelah..:)

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

suhaili sarif said...

jemput sunah dan semua :)

klik sini untuk: jom singgah blog saya

..cik gugu.. said...

sggah cni..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Mohd Zakwan said...

singgah di sini !!! :D

Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. Pemenang bertuah akan diiklankan blognya selama 2 MINGGU secara PERCUMA dan juga akan DIREVIEW di blog Zakwan. Syaratnya pun mudah je..
KLIK SINI UNTUK JOIN

JIJI YU said...

ni blog sape eh

Pojiekyra said...

selalu singgah even lmbat :D

ninie_azriena said...

ninie dtg singgah sini hjg minggu..
salam perkenalan ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

saiazuan said...

ok singgah dah.. huhu

pergaulan antara jpj dan mangsa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/budi-bahasa-budaya-siapa.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Assalamualaikum Kak Sunah?? Sihat?? Da lama tak singgah blog Kak Sunah. Maaf ye sbb atul busy sgt skrg ni. Jaga diri ye Kak Sunah. Doakan atul ye. Syg Kak Sunah! :)

cik Dil said...

dh singgah ni, xde karipap ke..xpon, jus oren ke..*tetamu demand..hehe

Updated
Apa yang best sangat pasal BERSIH??

~HanAlia said...

singgah2 :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Nadzirah K. said...

woot2..datang singgah :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

CikMiMiey said...

CM singgah ..
sy mmg suke singgah belog akak sunah nih..hihi

selamat petang ^^

NadiRah said...

sayur2...

d_LA said...

oke..dah singgah dah..hehe..rajin la pakcik ben kita ni wat segmen

selendang merah said...

singah sini..salam perkenalan

MerLe said...

singgah sokmo dah~ =)

نور عملينا زهافيرح said...

dtg singgah blog akak yang kiut miut ny :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-saya-sat-bleh.html

wawa zulkafli said...

singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

~..Lesung Batu..~ said...

hari2 saya singgah...=p

Siti Khadijah said...

ding dong siti mai singgah..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

hi.. boleh berkelana?
eh.. silap. leh berkenalan :D

cik pulau said...

singgah... nak link tak..
nak link tak..
hahaha

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

iLa VaNiLLa said...

ila singgah blog kakak sunah.. ^^ besh dpt bace entri besh2 kt sini.. mesti byk download niyh tuh sb exceed..

nak bace entri ila harus ada baldi.. kui3.. ^^
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-ila-sat-bleh.html

marfieyra said...

singgah lagi blog sunah ;) hee . padahal hari2 singgah sini :D

ainondreamergirl♥ said...

dtg cni.

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

muz said...

singgah disini... :)

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

A M E ! said...

hello there . saya singgah sini sat ya dari list segmen 'Singgah Blog Aku Sat , Bleh' , anjuran Uncle Ben Ashaari kita ya .

salam kenalan saya ucapkan . you can call me ame . HAHA . :)) saya ada blog , dan saya nak jemput anda singgah blog saya pule .

boleh ? singgah sat pun jadi laa . HAHA .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

well , have a great day ahead ya . ohh , keep on blogging and dont stop ya ! ;) wish you all the best !

logorithm said...

Singgah sini sat.

Tapi tak terdaya nak singgah kat semua entri Cik Sunah setiap hari! :-p

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

~CiK TiNieY~ said...

singgah sini sunah...:)

Meck said...

hi selamat berkenalan!

http://meckomecka.blogspot.com

Nur Zulaikha said...

salam ziarah dr dunia blog dan follow
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

osHin said...

oshin datang nak berkenalan :)

maaf lambat datang singgah sini...

http://gurlgemini.blogspot.com

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.