Singgah Blog Saya Sat , Boleh ? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, July 10, 2011

Singgah Blog Saya Sat , Boleh ?


Klik untuk join~

Salam kenal semua... Tinggalkan link untuk saya jejak balik ye~ Insya'Allah saya cuba jejak semula ke blog kamu, cuma cepat atau lambat je sebab broadband da exceeded limited bandwidth... :p

38 comments:

  1. blog ni dah banyak kali lawat dah. haha

    ReplyDelete
  2. stiap hari singgah

    ade pe eh kat blog ni

    hahaha

    ReplyDelete
  3. kalau org yg x join boleh singgah x ?hehe..prince dtg jiran sebelah..:)

    Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

    ReplyDelete
  4. sggah cni..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  5. singgah di sini !!! :D

    Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. Pemenang bertuah akan diiklankan blognya selama 2 MINGGU secara PERCUMA dan juga akan DIREVIEW di blog Zakwan. Syaratnya pun mudah je..
    KLIK SINI UNTUK JOIN

    ReplyDelete
  6. ninie dtg singgah sini hjg minggu..
    salam perkenalan ye :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  7. ok singgah dah.. huhu

    pergaulan antara jpj dan mangsa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/budi-bahasa-budaya-siapa.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Kak Sunah?? Sihat?? Da lama tak singgah blog Kak Sunah. Maaf ye sbb atul busy sgt skrg ni. Jaga diri ye Kak Sunah. Doakan atul ye. Syg Kak Sunah! :)

    ReplyDelete
  9. dh singgah ni, xde karipap ke..xpon, jus oren ke..*tetamu demand..hehe

    Updated
    Apa yang best sangat pasal BERSIH??

    ReplyDelete
  10. singgah2 :)

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  11. woot2..datang singgah :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  12. CM singgah ..
    sy mmg suke singgah belog akak sunah nih..hihi

    selamat petang ^^

    ReplyDelete
  13. oke..dah singgah dah..hehe..rajin la pakcik ben kita ni wat segmen

    ReplyDelete
  14. dtg singgah blog akak yang kiut miut ny :)

    http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-saya-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  15. singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

    http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  16. ding dong siti mai singgah..:)

    ReplyDelete
  17. hi.. boleh berkelana?
    eh.. silap. leh berkenalan :D

    ReplyDelete
  18. singgah... nak link tak..
    nak link tak..
    hahaha

    ReplyDelete
  19. ila singgah blog kakak sunah.. ^^ besh dpt bace entri besh2 kt sini.. mesti byk download niyh tuh sb exceed..

    nak bace entri ila harus ada baldi.. kui3.. ^^
    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-ila-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  20. singgah lagi blog sunah ;) hee . padahal hari2 singgah sini :D

    ReplyDelete
  21. dtg cni.

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  22. Salam...

    Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

    Salam perkenalan...


    Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  23. hello there . saya singgah sini sat ya dari list segmen 'Singgah Blog Aku Sat , Bleh' , anjuran Uncle Ben Ashaari kita ya .

    salam kenalan saya ucapkan . you can call me ame . HAHA . :)) saya ada blog , dan saya nak jemput anda singgah blog saya pule .

    boleh ? singgah sat pun jadi laa . HAHA .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    well , have a great day ahead ya . ohh , keep on blogging and dont stop ya ! ;) wish you all the best !

    ReplyDelete
  24. hi selamat berkenalan!

    http://meckomecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. salam ziarah dr dunia blog dan follow
    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  26. oshin datang nak berkenalan :)

    maaf lambat datang singgah sini...

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad