Blog Pilihan Saya... Meh Tengok Meh... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, August 20, 2011

Blog Pilihan Saya... Meh Tengok Meh...


Klik kalo nak join

Ade banyak blog yang saya suka jenguk, tapi untuk segmen ni saya bagi 10 je la ye...


Wellllll~ Dah la dia ni first join segmen ni, lepas tu dia jugak la yang selalu first komen kat entri-entri saya kalo dia tak bizi. Saya memang suka baca blog dia, sebab dia pun da tau da sebab ape... so, malas nak cite. Aci tak? :p


Blog budak kecik bernama Alya ni buat saya jatuh cinta pada template dia. Cumil okehhh, sebab pink! Kemas ajeee...cuma part entri tu, bagi justify la untuk tambah lagi kekemasan... :D


Blog Muslimah Optimis, sahabat alam maya dan realiti, banyak entri-entri ilmiah yang kamu-kamu boleh jumpa kat sini. Kena rajin godek sikit~ Blog ni antara blog Islamik, blogger ni pun banyak menyumbang artikel kat www.iluvislam.com


Pilihan hati, da tentu la jadi blog pilihan di hati saya~ Kannnn~ :p Sebenarnya blog ni kenal dari blog Papa Bennn gak dulu, masa tu blog ni lebih kurang cam blog Angah Jiwa-jiwa tu. Entri jiwang memanjang...:p Ni pun salah satu blog ilmiah bentuk santai... :)


Blog Co-Admin Nadh... Ni salah satu blog ilmiah dan islamik jugak. Banyak tazkirah boleh dapat kat sini. Saya suka dengan pengisian-pengisian yang ada kat blog CA Nadh, teruskan ye berkongsi yang bermanfaat untuk semua~ :)


Blog udin~ Antara blog terawal yang saya kenal dalam dunia blog ni, boleh baca macam mana dia kupas tentang isu semasa. Rajin betul budak ni. Kalau saya, huhuhuhu...


Ni antara blog terbaru dalam senarai yang jadi pilihan... Hehehe... Kawan ostad jiji geli-geli. Blog dia santai macam blog ostad jiji geli-geli. Entri-entri ringkas tapi buat semua orang berfikir jauh~ Teruskan menulis... :)


Blogger blog ni rajin bebenor blogwalking. Suka jugak baca entri-entri dia, tapi blog ni jenis catatan peribadi. So, banyak cerita tentang kisah yang berlaku hari-hari lerr... Haaa...jangan kata saya hanya baca blog ilmiah pulak~


Blog Syahir... Blog yang kenal dari segmen Tukar Link Suka Sama Suka.. Suka sampai sekarang... Hehehe... Pun jenis cam Udin gak, blog yang kupas tentang isu semasa. Jenis cam ni, diorang bukan main kopipes aje, ade pendapat diorang sendiri jugak la...


Blog el-Janna, suka gak penulisan dia ni... Sempoi ajee... Ehhhh, nampak sangat kan saya suka baca blog yang santai-santai? Err...

28 comments:

  1. asl blog ai je tak terangkan npe pilih grrrrr

    HJ tu mmg retis dah

    ReplyDelete
  2. HJ mnjadi pilihan ramai..bejaya nampaknya..

    ReplyDelete
  3. errr....peribadi sgt ke?? ehehee...

    btw,tengs sebab sudi masukkan sekali belog kite dalam 10 pilihan...

    ReplyDelete
  4. huhuhu~ thanks sunah.. terharu2.. :)

    ReplyDelete
  5. thanks sunah^^

    awak pun terpilih juga^^

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/08/blog-pilihan-saya-meh-tengok-meh.html

    ReplyDelete
  6. sunah slh satu blog pilihan sy =)

    ReplyDelete
  7. kita pom pilih blog kak sunah..ehe

    BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?

    http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  8. wahahahahaha..kakk, nak justify mcm mana?? haha terima kasih, blog akak kiuttt pun jadi pilihan :P

    ReplyDelete
  9. h.j mmg ramai jdi pilhn skrng nie..

    ReplyDelete
  10. hye sunah.. jom singgah bace.. antara blog pilihan ni.. hehehe.. ;)

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  11. tu la..nak amek bekground yang berbintik2 tu..tapi..godek2..susah..haha,,mengalah je lah

    ReplyDelete
  12. eh? blog akak takde ke?
    gurau je sunah, akak tak join camne nak ada kan?

    tapi blog sunah tetap jadi pilihan hati akak...heheheeee

    ReplyDelete
  13. inna dtg golek2 kat sini nak tgok blog pilihan awak..^^

    ReplyDelete
  14. terharu la.. tadi xon 9 xdan la nak join... :(

    ReplyDelete
  15. anda telah terpilih!!

    http://shirolalala.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  16. sunah pilihan sy jugak.=)

    http://pilhanhati.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  17. mekaseh kak sunah..blog kak sunah ni pon jadi pilihan sy.. :)

    ReplyDelete
  18. lepak2 juga sni.. ramai komen terima ya...

    ReplyDelete
  19. huk huk... ada nama angah disebut di situ wlau tak join segmen.. huhu

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum,
    Tahniah, blog anda menjadi blog pilihan saya :)

    ReplyDelete
  21. waahhh~~
    apsal blog ostad jiji geli2 tak jadi pilihan pulak..hehehe

    ReplyDelete
  22. http://mindasegarku.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    pilihan saya :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad