BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 20, 2011

Blog Pilihan Saya... Meh Tengok Meh...


Klik kalo nak join

Ade banyak blog yang saya suka jenguk, tapi untuk segmen ni saya bagi 10 je la ye...


Wellllll~ Dah la dia ni first join segmen ni, lepas tu dia jugak la yang selalu first komen kat entri-entri saya kalo dia tak bizi. Saya memang suka baca blog dia, sebab dia pun da tau da sebab ape... so, malas nak cite. Aci tak? :p


Blog budak kecik bernama Alya ni buat saya jatuh cinta pada template dia. Cumil okehhh, sebab pink! Kemas ajeee...cuma part entri tu, bagi justify la untuk tambah lagi kekemasan... :D


Blog Muslimah Optimis, sahabat alam maya dan realiti, banyak entri-entri ilmiah yang kamu-kamu boleh jumpa kat sini. Kena rajin godek sikit~ Blog ni antara blog Islamik, blogger ni pun banyak menyumbang artikel kat www.iluvislam.com


Pilihan hati, da tentu la jadi blog pilihan di hati saya~ Kannnn~ :p Sebenarnya blog ni kenal dari blog Papa Bennn gak dulu, masa tu blog ni lebih kurang cam blog Angah Jiwa-jiwa tu. Entri jiwang memanjang...:p Ni pun salah satu blog ilmiah bentuk santai... :)


Blog Co-Admin Nadh... Ni salah satu blog ilmiah dan islamik jugak. Banyak tazkirah boleh dapat kat sini. Saya suka dengan pengisian-pengisian yang ada kat blog CA Nadh, teruskan ye berkongsi yang bermanfaat untuk semua~ :)


Blog udin~ Antara blog terawal yang saya kenal dalam dunia blog ni, boleh baca macam mana dia kupas tentang isu semasa. Rajin betul budak ni. Kalau saya, huhuhuhu...


Ni antara blog terbaru dalam senarai yang jadi pilihan... Hehehe... Kawan ostad jiji geli-geli. Blog dia santai macam blog ostad jiji geli-geli. Entri-entri ringkas tapi buat semua orang berfikir jauh~ Teruskan menulis... :)


Blogger blog ni rajin bebenor blogwalking. Suka jugak baca entri-entri dia, tapi blog ni jenis catatan peribadi. So, banyak cerita tentang kisah yang berlaku hari-hari lerr... Haaa...jangan kata saya hanya baca blog ilmiah pulak~


Blog Syahir... Blog yang kenal dari segmen Tukar Link Suka Sama Suka.. Suka sampai sekarang... Hehehe... Pun jenis cam Udin gak, blog yang kupas tentang isu semasa. Jenis cam ni, diorang bukan main kopipes aje, ade pendapat diorang sendiri jugak la...


Blog el-Janna, suka gak penulisan dia ni... Sempoi ajee... Ehhhh, nampak sangat kan saya suka baca blog yang santai-santai? Err...


28 comments:

NadiRah said...

segmen baru lg~ huhuhu

Iffah Afeefah said...

asl blog ai je tak terangkan npe pilih grrrrr

HJ tu mmg retis dah

JIJI YU said...

HJ mnjadi pilihan ramai..bejaya nampaknya..

SoLy SoLicious said...

errr....peribadi sgt ke?? ehehee...

btw,tengs sebab sudi masukkan sekali belog kite dalam 10 pilihan...

udin said...

huhuhu~ thanks sunah.. terharu2.. :)

el-janna said...

thanks sunah^^

awak pun terpilih juga^^

http://www.sunahsukasakura.com/2011/08/blog-pilihan-saya-meh-tengok-meh.html

MerLe said...

sunah slh satu blog pilihan sy =)

H.J said...

kita pom pilih blog kak sunah..ehe

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?

http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Ecah Ecot said...

segmen!xsempat join...huhu

Alya EsprĂ©zzo™ said...

wahahahahaha..kakk, nak justify mcm mana?? haha terima kasih, blog akak kiuttt pun jadi pilihan :P

cucu umie said...

h.j mmg ramai jdi pilhn skrng nie..

udin said...

hye sunah.. jom singgah bace.. antara blog pilihan ni.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

H.J said...

tu la..nak amek bekground yang berbintik2 tu..tapi..godek2..susah..haha,,mengalah je lah

mas saari said...

eh? blog akak takde ke?
gurau je sunah, akak tak join camne nak ada kan?

tapi blog sunah tetap jadi pilihan hati akak...heheheeee

miss inna said...

inna dtg golek2 kat sini nak tgok blog pilihan awak..^^

solomolo said...

singgah Ramadhan di sini...

Muslimah Optimis said...

terharu la.. tadi xon 9 xdan la nak join... :(

Shiro Petta Petto said...

anda telah terpilih!!

http://shirolalala.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

al_hakim said...

sunah pilihan sy jugak.=)

http://pilhanhati.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Syahir Ramli said...

mekaseh kak sunah..blog kak sunah ni pon jadi pilihan sy.. :)

ercy said...

lepak2 juga sni.. ramai komen terima ya...

anGah said...

huk huk... ada nama angah disebut di situ wlau tak join segmen.. huhu

Luqeem™ said...

wah semua blog best2..:)

Bunga said...

Assalamualaikum,
Tahniah, blog anda menjadi blog pilihan saya :)

cik pulau said...

waahhh~~
apsal blog ostad jiji geli2 tak jadi pilihan pulak..hehehe

FasiHaH SupiaN said...

wah..top 10

Norsa'adah Ahmad said...

http://mindasegarku.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

pilihan saya :)

sergeant keroro said...

kenapa alien xde? :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.