BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 20, 2011

Buttercup Haram Ke?




Daripada histats SSS.com


Jawapannya TAKKKKK!


P/S: Selamat membaking kuih raya~


20 comments:

al_hakim said...

so simple..hehe..boleh la buat kueh raya guna butter cup...

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

Luqeem™ said...

ohh...margarine?..hehe

senyumSOYA said...

kek batik.. ^^"

Muslimah Optimis said...

selamat buat kuih raya.. nak sikit

Ummi Nur said...

Ummi baca kat JAKIM, tak halal..Pak Cik MG pun kate tak halal dok..

K O R I E said...

histat ni saja bikin kontoversi~
pagi kak sunah!

Iffah Afeefah said...

br risau


sbb sllu wt ngn buttercp je huhu

ijat said...

waiiiiyoooooo bikin panas ni~ haha. sgt risau sbb mak n sy suka guna buttercup. hahaaa nak gelak lagi. anda berjaya! (",)

maszull said...

salam...selamat membuat kuih raya juga...

buat yg sedap2 yer...:)

selamat hari raya...:)

miErah halim said...

buat suspend je ...
kalau x, xmembakor le jawabnye.

Ibnushukran said...

Hanya Golden Churn Butter keluaran New Zealand Tidak Halal-JAKIM

JIJI YU said...

cenggitu je

Cik Aqilah Wardah said...

farmcow plak??? haram x?? haha :p

kura said...

eh. ciput je entry? 1saat dah habis baca. eheh! hahah

ILA SYAMILA ♥♥ said...

pheww dah dedor dah td kalau2 buttercup haram. baru buat kek huh

Sunah Sakura said...

@Ummi Nur

mana link kat JAKIM tu? betul ke pcm cakap gitu gak?

saya baru cek kat JAKIM, halal samapai 2013.

udin said...

hahaha.. nasib baek halal kann.. fuhhh! alhamdulillah..

MerLe said...

kecoh jp psl benda ni...

sergeant keroro said...

tak!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.