BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 20, 2011

Siapa Punya Peluh Wangi?






Kalau nak tau, sila ke SANA.

Dia memang selalu berlagak penuh riak mengatakan peluh dia wangi.

P/S: Hari ni hari main keywords ke? =.=


13 comments:

Oshin said... Reply to comment

jom join

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

Luqeem™ said... Reply to comment

euuww..nnti try buat tips mcm mna nk buat peluh wangi..hehe

Iffah Afeefah said... Reply to comment

belum klik da tau spe

adekah ini nmenye aura wakaka

sori abg ady hahaha

mmg gelak golek2

☀ Izzaty Hedry☀ said... Reply to comment

adoi.. dh tau spa owg tu ..:D...

logorithm said... Reply to comment

Peluh I wangi jugak. :-)

AdyBudika said... Reply to comment

jeles la tew!!!

JIJI YU said... Reply to comment

ringan je entry ko

Wani said... Reply to comment

uuuuuuuuu.
panas2

NadiRah said... Reply to comment

peluh nad wangi~ cm uncle john..hahahhha

udin said... Reply to comment

errrrr.. peluh sape2 wangi tuu.. dasattt.. ;)

cik pulau said... Reply to comment

peluh yang bukan peluh la wangi.. hahaa

kura said... Reply to comment

haah. main keyword je kan? hahah

sergeant keroro said... Reply to comment

peluh alien, hehe :P

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.