Saya Da Jumpa Abang Taf Tu

November 07, 2011

Precious Pain by *MCG0603 on deviantART

Saya da kembali.

Lama bercuti. Blog tak berupdate. Online pun guna fon aje, update twitter dengan FB je yang mampu. Alhamdulillah tadi sampai dari KL lepas mengharungi traffic jammed. Teruk betul jammed. Masalahnya jammed tu sebab depa duk khusyuk tengok keta eksiden ngan keta rosak tepi jalan. Lepas je yang eksiden ngan rosak tu, clearrrrrrrr aje jalannye. Hishhh! Tu yang perjalanan 3 jam jadi 5 jam. Jenuh jugak pakcik driver tu mencarik jalan yang tak jammed. Siap lalu jalan pi Sedenak lagi, lalu Kulai sume. Akhirnya alhamdulillah sampai jugak Sri Putri.

Sebelum balik tadi, sempat lagi jumpa sorang abang taf tu~ Yang paling kelakarnye, selama ni mungkin disebabkan naluri ke'akak'an saya menyebabkan saya senang ber'akak'-'akak' dengan semua orang, maka saya telah meng'akak'kan diri saya dengan dia. Padahal umur dia 27, nkoo~ Hahaha~ Dia pun sesuka hati panggil saya akak, saya layankan aje lah. Dia ni baikkkkkk sangatttttt sebab bagi kek cekelat yang lembut dan gebuuuuuuuuuuuuuuuus berjisim 1.4 kg untuk bawak bekal balik Johor! Hahaha~ Terima kasih abang Ezahd Kocek @ Solo Molo. Lenkali bagi cupcakes pulak ye~ Oh, dia ada buat bisnes tempahan kek coklat dan cupcakes, bole gi FB abang Ezahd ye~ ^_^

Terima kasih ye kamu-kamu semua yang baik hati sepanjang saya beraya di perantauan. Terima kasih untuk pashmina dan keychain dari Afghanistan, terima kasih untuk ukhuwah yang terbina sepanjang tumpang tido malam, terima kasih untuk kenangan yang tercipta pada Aidil Adha kali ni~

Sayang kamu-kamu semua~ :)

You Might Also Like

14 Comments

  1. berat sebelahhhh!! grrrr~ ehh.. ai pon lg muda dr dia ghupernya!kah3..

    ReplyDelete
  2. Abg taf itu emsem tak? Kimsalam

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...wah bestnya semuanya dpt kn...seronok nyer...:)

    ReplyDelete
  4. patut la sakura lama menyepi.... semoga ukhuwah ini akan berterusan.. oo akak sakura masih muda rupanya... ehehehe... lepas ni saya nak panggil sakura adik la.. ekeke

    ReplyDelete
  5. tak babyface mcm gua la tu..ahahaha

    ReplyDelete
  6. waaaa
    seonooooknyeela perjalanan akak =]

    ReplyDelete
  7. Ngah...waaa pkai pashmina la dy..mesti ayu ;)

    ReplyDelete
  8. wahh..nak sikit..heee

    ReplyDelete
  9. wahhh.best lerrr...

    errr.. abg ady pn ada buat entry pasal ni jgk.
    ehhhmm... jumpa sesama ea???hihihi

    ReplyDelete
  10. ehh..nk panggil akka gak la.. hi akak sunahhhh :) bla kte leh dating hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com