Monday, November 7, 2011

Saya Da Jumpa Abang Taf Tu

Precious Pain by *MCG0603 on deviantART

Saya da kembali.

Lama bercuti. Blog tak berupdate. Online pun guna fon aje, update twitter dengan FB je yang mampu. Alhamdulillah tadi sampai dari KL lepas mengharungi traffic jammed. Teruk betul jammed. Masalahnya jammed tu sebab depa duk khusyuk tengok keta eksiden ngan keta rosak tepi jalan. Lepas je yang eksiden ngan rosak tu, clearrrrrrrr aje jalannye. Hishhh! Tu yang perjalanan 3 jam jadi 5 jam. Jenuh jugak pakcik driver tu mencarik jalan yang tak jammed. Siap lalu jalan pi Sedenak lagi, lalu Kulai sume. Akhirnya alhamdulillah sampai jugak Sri Putri.

Sebelum balik tadi, sempat lagi jumpa sorang abang taf tu~ Yang paling kelakarnye, selama ni mungkin disebabkan naluri ke'akak'an saya menyebabkan saya senang ber'akak'-'akak' dengan semua orang, maka saya telah meng'akak'kan diri saya dengan dia. Padahal umur dia 27, nkoo~ Hahaha~ Dia pun sesuka hati panggil saya akak, saya layankan aje lah. Dia ni baikkkkkk sangatttttt sebab bagi kek cekelat yang lembut dan gebuuuuuuuuuuuuuuuus berjisim 1.4 kg untuk bawak bekal balik Johor! Hahaha~ Terima kasih abang Ezahd Kocek @ Solo Molo. Lenkali bagi cupcakes pulak ye~ Oh, dia ada buat bisnes tempahan kek coklat dan cupcakes, bole gi FB abang Ezahd ye~ ^_^

Terima kasih ye kamu-kamu semua yang baik hati sepanjang saya beraya di perantauan. Terima kasih untuk pashmina dan keychain dari Afghanistan, terima kasih untuk ukhuwah yang terbina sepanjang tumpang tido malam, terima kasih untuk kenangan yang tercipta pada Aidil Adha kali ni~

Sayang kamu-kamu semua~ :)

14 comments:
Write Comments
  1. berat sebelahhhh!! grrrr~ ehh.. ai pon lg muda dr dia ghupernya!kah3..

    ReplyDelete
  2. Abg taf itu emsem tak? Kimsalam

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...wah bestnya semuanya dpt kn...seronok nyer...:)

    ReplyDelete
  4. patut la sakura lama menyepi.... semoga ukhuwah ini akan berterusan.. oo akak sakura masih muda rupanya... ehehehe... lepas ni saya nak panggil sakura adik la.. ekeke

    ReplyDelete
  5. tak babyface mcm gua la tu..ahahaha

    ReplyDelete
  6. waaaa
    seonooooknyeela perjalanan akak =]

    ReplyDelete
  7. Ngah...waaa pkai pashmina la dy..mesti ayu ;)

    ReplyDelete
  8. wahh..nak sikit..heee

    ReplyDelete
  9. wahhh.best lerrr...

    errr.. abg ady pn ada buat entry pasal ni jgk.
    ehhhmm... jumpa sesama ea???hihihi

    ReplyDelete
  10. ehh..nk panggil akka gak la.. hi akak sunahhhh :) bla kte leh dating hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com