Dah Lama Tak Buat Macam Tu

January 24, 2012

Dah lama tak promote blog orang lain macam tu.

Macam entri malam tadi.

Dah lama sangat. Sejak da slow down blogging ni, da jarang sangat promote blog orang lain. Bukan setakat promote blog, blogwalking pun jarang. Nak tunggu blogwalking, kena tunggu time rajin tu datang. Masa tu, memang qada' blogwalking 2, 3, 4 entri sebelum-sebelum ni. Balas jejak pengomen yang datang bertandang. Maaf ye saya datang lambat. >_<

Semalam jugak la update sampai 3 entri dalam jarak masa yang dekat-dekat. Kesannya sendiri tau la. Takpe, macam tak kisah aje. Haha. Yang penting leh tolong orang lain. Bab tu je yang paling membahagiakan. ^_^

Hari ni pun bukak blog rakan-rakan blogger baca kisah masing-masing. Ada yang kongsi berita gembira. Alhamdulillah. Iffah da gitau secara rasminya yang dia da jadi penulis. Tahniah untuk dia, saya tumpang gembira sekali (tumpang free, takyah bayar kan Iffah?)

Nak tau dia jadi penulis ape? Pi la baca kat SANA~ ;)


P/S: Hati senang melihat impian orang-orang tersayang tercapai... :)

You Might Also Like

18 Comments

  1. pe kata akak promote blog saya...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe..rindu kak sunah..:D *tiba-tiba*

    ReplyDelete
  3. apa kata kak sunah promote blog picisan cheq ahaha ;p windu kak sunah ;)

    ReplyDelete
  4. rawrr..terjah blog dia!!

    bila nk terjah blog i pulak=)

    ReplyDelete
  5. terjah blog dia gk..bile le ade org nk promote blog sy lk..hehhe..blog yg ntahahpe je

    ReplyDelete
  6. yela, macam lama dah tak singgah blog akak Sunnah ni

    ReplyDelete
  7. kadang2 mood tak ada,
    kadang2 kekangan masa,
    biasalah bila kita timbul tenggelam :)

    ReplyDelete
  8. sys pegi mne????
    kak limah miss u so much taw =(

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum sunah...wah seronoknya siapa yg dpt dipromote blog oleh kak sunah kita ni kan...

    p.s tahniah buat iffah...:)

    ReplyDelete
  10. lambat datang pun takpe, janji datang...heheheeee

    ReplyDelete
  11. ada pun citer pasal iffah, lama dah saya tunggu kabo dia. awak dah sihat?

    ReplyDelete
  12. tahniah utk die..moga teruskan semangat menulis..huhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com