Tuesday, January 24, 2012

Dah Lama Tak Buat Macam Tu

Dah lama tak promote blog orang lain macam tu.

Macam entri malam tadi.

Dah lama sangat. Sejak da slow down blogging ni, da jarang sangat promote blog orang lain. Bukan setakat promote blog, blogwalking pun jarang. Nak tunggu blogwalking, kena tunggu time rajin tu datang. Masa tu, memang qada' blogwalking 2, 3, 4 entri sebelum-sebelum ni. Balas jejak pengomen yang datang bertandang. Maaf ye saya datang lambat. >_<

Semalam jugak la update sampai 3 entri dalam jarak masa yang dekat-dekat. Kesannya sendiri tau la. Takpe, macam tak kisah aje. Haha. Yang penting leh tolong orang lain. Bab tu je yang paling membahagiakan. ^_^

Hari ni pun bukak blog rakan-rakan blogger baca kisah masing-masing. Ada yang kongsi berita gembira. Alhamdulillah. Iffah da gitau secara rasminya yang dia da jadi penulis. Tahniah untuk dia, saya tumpang gembira sekali (tumpang free, takyah bayar kan Iffah?)

Nak tau dia jadi penulis ape? Pi la baca kat SANA~ ;)


P/S: Hati senang melihat impian orang-orang tersayang tercapai... :)

18 comments:
Write Comments
  1. pe kata akak promote blog saya...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe..rindu kak sunah..:D *tiba-tiba*

    ReplyDelete
  3. apa kata kak sunah promote blog picisan cheq ahaha ;p windu kak sunah ;)

    ReplyDelete
  4. rawrr..terjah blog dia!!

    bila nk terjah blog i pulak=)

    ReplyDelete
  5. terjah blog dia gk..bile le ade org nk promote blog sy lk..hehhe..blog yg ntahahpe je

    ReplyDelete
  6. yela, macam lama dah tak singgah blog akak Sunnah ni

    ReplyDelete
  7. kadang2 mood tak ada,
    kadang2 kekangan masa,
    biasalah bila kita timbul tenggelam :)

    ReplyDelete
  8. sys pegi mne????
    kak limah miss u so much taw =(

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum sunah...wah seronoknya siapa yg dpt dipromote blog oleh kak sunah kita ni kan...

    p.s tahniah buat iffah...:)

    ReplyDelete
  10. lambat datang pun takpe, janji datang...heheheeee

    ReplyDelete
  11. ada pun citer pasal iffah, lama dah saya tunggu kabo dia. awak dah sihat?

    ReplyDelete
  12. tahniah utk die..moga teruskan semangat menulis..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com