BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 2, 2012

Sedih



6 comments:

JIJI YU said...

i hv my shoulder for u my luvly sista

Hanih Borhan said...

Menangislah kat dunia ni, sebab orang yg banyak ketawa kat dunia ni akan banyak menangis kat akhirat sana, hu3...

azila said...

jgn sedih2 sunah..harini dah nak blk kg kan?have a safe journey yer..:)

FasiHaH SupiaN said...

y u r crying my sister?

cahayasemulajadi said...

kakak, saya pernah post status seperti di atas n kakak suruh saya nangis..lepas tu baru lega..

Semoga diberi kekuatan kepada kakak=)

Iffah Afeefah said...

nangisla

ai walaupon jauh

ai ade dkt sbnrnye

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.