BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 15, 2013

Dah Jarang Masuk Lab

Salam Jumaat.

Rasa macam dah jarang masuk lab sekarang. Bila difikir-fikirkan balik kekadang nak masuk lab, kekadang je lah. Tapi bila terfikir tu, then fikir balik, masuk lab nak buat ape ek? Errr.

Sebab sekarang ni tengah musim betulkan thesis. Tambah bahagian-bahagian yang kurang, buang bahagian-bahagian yang tak nak. Bila perlu masuk lab untuk run balik simulation, baru rajin nak datang. Dan bila rasa perlukan internet yang laju kebaboom baru masuk lab. Kalau takde keperluan, duk rumah aje lah kerjanya.

Pasal ape, kat rumah ke, kat lab ke sama jugak tabiatnyeee!

Thesis 5 minit, online 1435 minit. =.="

Come on...!

Minggu yang bizi lagi adalah minggu depan.


2 comments:

MiszSpecky said...

setuju...saya pun rase macam tu..duk kat lab..online je yg terlebih...adeh...
tp duk kat lab tmpt kondusif skt utk buat keje...cuma dugaan internet tu terlalu dasyat...hehehe

najwa's said...

hehe selamat membizikan diri. =')

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.