BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Klik gambar untuk jenguk











tetiba
teringin nak join
padahal
dah lama
senyap gila..:p

orang panggil saya
sunah sakura
sudah berkahwin
dengan blogger juga

blog biasa-biasa
dah tak rajin membebel
pendek-pendek
ringkas-ringkas
padat-padat
tak perlu banyak masa
untuk membaca
boleh gitu?

bila jadi blogger
dulu-dulu
nak orang dapat manfaat
dari apa yang saya tulis
tapi sekarang
dah tak banyak menulis

meluah dan berkongsi
hanya untuk orang tahu
apa yang perlu diorang tahu

sekian


p/s:
kawan blogger
segmen BA
yang kenal diri ni
mesti nampak sangat
beza blog ni
dulu dan sekarang

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

salim harmanain said...

Lama dah tak datang blog kak sunah ni..sekarang ni lebih santai dan simple. like it.

Azura Aziz said...

salam perkenalan dr segmen yg sama ;)

http://myalycia.blogspot.com

Yan Ty said...

Selamat Berblogging Kak Sunah!!

Cik Fafa said...

singgah. =)

Ben Ashaari said...

tq sunah.. tuuuu..novel tu ada lagi tuu.. hahaha ..

HASRUL HASSAN said...

Hmm dah tak ada sakuraaaaaa .... sob sob

Diana Rashid said...

Akhirnya akak jumpa jugak impian yang lain dari orang lain..yang rata2 akak baca hari ni semua nak jadi terkenal..'
jhehehehe

Norfa nil said...

haiya.. lama tak komen sini..
welcome back.. hehe..
best plak bace entry pendek2 macam ni..

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ade Arif said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Ros singgah sini dari segmen yang sama.. Done follow.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.