Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

September 11, 2014

Klik gambar untuk jenguk











tetiba
teringin nak join
padahal
dah lama
senyap gila..:p

orang panggil saya
sunah sakura
sudah berkahwin
dengan blogger juga

blog biasa-biasa
dah tak rajin membebel
pendek-pendek
ringkas-ringkas
padat-padat
tak perlu banyak masa
untuk membaca
boleh gitu?

bila jadi blogger
dulu-dulu
nak orang dapat manfaat
dari apa yang saya tulis
tapi sekarang
dah tak banyak menulis

meluah dan berkongsi
hanya untuk orang tahu
apa yang perlu diorang tahu

sekian


p/s:
kawan blogger
segmen BA
yang kenal diri ni
mesti nampak sangat
beza blog ni
dulu dan sekarang

You Might Also Like

20 Comments

  1. Lama dah tak datang blog kak sunah ni..sekarang ni lebih santai dan simple. like it.

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dr segmen yg sama ;)

    http://myalycia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat Berblogging Kak Sunah!!

    ReplyDelete
  4. tq sunah.. tuuuu..novel tu ada lagi tuu.. hahaha ..

    ReplyDelete
  5. Hmm dah tak ada sakuraaaaaa .... sob sob

    ReplyDelete
  6. Akhirnya akak jumpa jugak impian yang lain dari orang lain..yang rata2 akak baca hari ni semua nak jadi terkenal..'
    jhehehehe

    ReplyDelete
  7. haiya.. lama tak komen sini..
    welcome back.. hehe..
    best plak bace entry pendek2 macam ni..

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. Ros singgah sini dari segmen yang sama.. Done follow.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com