BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 7, 2011

500 Blog Review Bermula!

Ops, bukan segmen macam 500 Blog Mencari Harta Karun ye~~~ Hehe~

Nak buat blog review sat. Blog yang akan direview adalah blog yang memiliki header ini~


Blog Kiera Zainal The Monster ni mula beroperasi pada bulan Januari 2010. Dah setahun lebih la ye~ Good, good~ Blog yang simple, takde widget yang memberatkan, ade shoutbox dan ade page sendiri di Facebook. Kiera ada senarai blog yang mesti dia baca dan dalam tu saya nampak ade...eh, mana? Mana? Pelik gak takde...takpe lah, dalam tu ada Hanis Zalikha dan Fatin Liyana (antara senarai blogger yang mesti ada dalam bloglist, entah...tak tau nape~ Hehe~)

Ada 5 entri di muka depan, kebanyakan entri adalah berbentuk personal, dan Kiera jugak rajin buat tutorial untuk blogger baru. Good, good~ ;) Takde iklan nuffnang yang 'mengganggu' loading page (Habis, nuffnang banned saya lepas ni! Haha~), simple...that's it.

Tak banyak yang boleh saya ceritakan, kena la jenguk sendiri ye~ Oh ye, kenapa saya pilih blog dia untuk direview? Sebab...jeng jeng jeng...

.

.

.

.

.


Sebab ni la! Haha~ Kiera adalah follower ke 500! Tahniah dan terima kasih~ ;) Dah 500, alhamdulillah...harap semuanya jadi pembaca yang setia ye...bukan follower yang setia semata-mata...uhuk2.



26 comments:

DeQdEq said... Reply to comment

wah...sunah pun dh boleh jadi mcm abg ben nih....

tahniah...dah 500 follower...semoga blog sunah akn lebih maju lagi lps ni

nazirulhazwan~ said... Reply to comment

bile nak review blog den sunah??hahaha

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@DeQdEq

haha~ tak boleh la, enchek ben lain~ ekeke~ terima kasih kak~ :)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@nazirulhazwan~

err..blog Ir? erm...tunggu Ir da dapat Ir nanti ye~ :D

Along Usop said... Reply to comment

fuh3.. tahniah le.. teruskan menulis ! =)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Along Usop

terima kasih~ tiup2 ape tu? haha~

YanaMIB said... Reply to comment

nice..tahniah followers makin bertmbh..best kn tgk org follow blog kita..perasaan yg gilang gemilang~ ^_^

Aretikz said... Reply to comment

bile nak review blog den sunah??hahaha <-- curi ayat nazirul jap, haha..

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@YanaMIB

hehe~ terima kasih kak yana cumil~ :)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Aretikz

haha~ aretikz! sila jangan tiru beliau! :D

suri solehah said... Reply to comment

salam sunah,,kalau tahu sunah nak review..akak tunggu time 500 nak follow sunah..hehe

Kiera TheMonster said... Reply to comment

terima kasih cik sunah , saye pon ade sesuatu tuk awak .

tgk ni --->
http://sayebuatblogini.blogspot.com/2011/02/blog-monster-telah-di-review-thanks-cik.html

Along Usop said... Reply to comment

tiup follower along.. kasi naek cepat sket.. kah3.. =p

anies anessa said... Reply to comment

wah hbat...da bole jd blogger antrabgsa da nie..hehe

Fiqas said... Reply to comment

tahniah, dah 500 tu... teruskan berblog..

niesz said... Reply to comment

wow..500..bnyk tu..niesz pon lg 3 org 500..sape la yg bertuah tu..ehe..

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@suri solehah

salam kak~ erk...nak tunggu ke? nanti terlepas lak! hehe~

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Kiera TheMonster

sama-sama kiera~ jap lagi saya terjah! ;)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Along Usop

erk, kalo leh tiup gitu nak gak along tiupkan sekali~ hehehe~

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@anies anessa

ops, jauh lagi tu...;)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Fiqas

terima kasih fiqas~ :)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@niesz

hehe~ nanti leh wat blog review sekali!

kiera'sakura said... Reply to comment

tahniah.. smoga follower akan b'tmbh dn b'tmbh.. :)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@kiera'sakura

terima kasih kiera cumil~

... said... Reply to comment

as salam..
tahniah ;)
semoga makin ramai kat sini.maka boleh chit chat dalam ruangan komen

;D

wah! nama link yang comel.adoi.

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@...

salam kamu~
terima kasih~
haha! boleh chitchat ye~~ :p

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (50) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.