BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 14, 2011

Jom Layan Gambar...


Baiklah, malam ni taknak cakap banyak...nak suh layan gambar je...

Kamal Zharif kat Chongmin Island. Gambar dia cantik~~~

Cahaya Azyla punya header. Sangat comel dan ayat pun best~

Bobo ni join KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ :D

Mujahidah Muslehah pun join gak kempen...

Dyanzjha pun join kempen jugak...

Senarai penuh mereka yang telah membantu menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ akan dipublish jam 12 malam ni, insya'Allah~ Jadi...tunggu ye~ :)




8 comments:

Fiqas said... Reply to comment

cantik2 header mereka ... sedap mata memandang...

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Fiqas

salam fiqas~ hehe...yang first tu bukan header tau! tu memang gambor jek...:D

n a s r i z a k w a n said... Reply to comment

sunah nak masuk entry lagi. opsss hahahahahaha

nas janji lepas nas hbs exam nas buat entry cantik pasal sunah pulak tau

tapi sunah kena igt kan nas tau. takut nas ni lupo.. nas pelupo sikit. hehehhehehehehehhe

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@n a s r i z a k w a n

erk~ boleh pulak gitu...:D kena ingatkan ke? ;D

... said... Reply to comment

as salam..
huuhu..teringat kat header kecik saya..nak tukar.
nak buat hader kecik yang comel tapi berisi. haha

;)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@...

salam~ ok la tu..buat apa yang patut..

Kamal Zharif said... Reply to comment

Sunah, kalo nak amik lagi gmbr, amik je.

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Kamal Zharif

okie~ :)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.