Jom Layan Gambar...


Baiklah, malam ni taknak cakap banyak...nak suh layan gambar je...

Kamal Zharif kat Chongmin Island. Gambar dia cantik~~~

Cahaya Azyla punya header. Sangat comel dan ayat pun best~

Bobo ni join KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ :D

Mujahidah Muslehah pun join gak kempen...

Dyanzjha pun join kempen jugak...

Senarai penuh mereka yang telah membantu menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ akan dipublish jam 12 malam ni, insya'Allah~ Jadi...tunggu ye~ :)


Jom Layan Gambar... Jom Layan Gambar... Reviewed by Sunah Sakura on February 14, 2011 Rating: 5

8 comments:

  1. cantik2 header mereka ... sedap mata memandang...

    ReplyDelete
  2. @Fiqas

    salam fiqas~ hehe...yang first tu bukan header tau! tu memang gambor jek...:D

    ReplyDelete
  3. sunah nak masuk entry lagi. opsss hahahahahaha

    nas janji lepas nas hbs exam nas buat entry cantik pasal sunah pulak tau

    tapi sunah kena igt kan nas tau. takut nas ni lupo.. nas pelupo sikit. hehehhehehehehehhe

    ReplyDelete
  4. as salam..
    huuhu..teringat kat header kecik saya..nak tukar.
    nak buat hader kecik yang comel tapi berisi. haha

    ;)

    ReplyDelete
  5. @...

    salam~ ok la tu..buat apa yang patut..

    ReplyDelete
  6. Sunah, kalo nak amik lagi gmbr, amik je.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.