Comelnya Header Dia! #2


Abaikan background pink tu...hahaha~


So, sambung lagi... Eh, jap-jap! Nak header percuma? Jenguk blog NI. Dia bagi header percuma wooo~ Header yang dia buat pun cantik-cantik je... Ada yang join ni, header diorang dibuat oleh dia gak. Free of charge! Tapiii, de syarat-syaratnye~ Tengok sendiri kat SINI ye.

Okehhh, sambung kritik!

















Yang tak sempat join tu jangan la mengamuk... Lenkali kita wat lagi eks~ Hehehe... Ada lagi yang akan menyusul lepas ni... :)
Comelnya Header Dia! #2 Comelnya Header Dia! #2 Reviewed by Sunah Sakura on May 25, 2011 Rating: 5

11 comments:

  1. link kak yaya tak de pun...huhu..*sedey

    ReplyDelete
  2. sunah buat segmen?? ala training 2 hari tak sempat nak join...-.-'

    ReplyDelete
  3. ok sedia untuk di komen!!!

    ekkkkk

    ReplyDelete
  4. aku agak je la..kalo bukan kaki die pon dah benda tu kan aurat..ehehe

    ReplyDelete
  5. saje jea nak bagitau Cik Sunah, yang Cik Sunah jadi heroin dalam kisah Merapu saya kali ni , eheheheehehe .

    http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/oh-tertipu.html

    ReplyDelete
  6. thanks kak sunah sebab tolong promote blog saya.. =)

    ReplyDelete
  7. @Kei Seichi

    sama-sama..ramai yang buat dengan kei seichi.. :)

    ReplyDelete
  8. boleh la..ramai la jugak..bende free kan..
    saya pulak tak sempat nak join..hehe

    ReplyDelete
  9. @Kei Seichi

    takpe, lenkali leh join kalo ade geng2 yang buat... ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.