Header Flash Jadi Pilihan Blogger Sekarang... #3




Mantap kan header kat atas ni??? Header milik blogger yang buat entri http://www.macamnilahkita.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html. Sekarang da ramai kan guna header flash? Header camni nampak canggih. Lebih menarik gituuu~ Kalau de yang berminat, boleh order dengan blogger Fahmi Mahat. Hehehe...

Okeh, okeh... Ni last...ni yang dah hantar yee... Lepas ni kalo de yang tak antar, then komen link dia takde, memang saje la tuu... Kejar sampai ujung ranting pokok sakura kang! Hahaha~
















Rujuk jugak link kat SINI dan SINI.

Terima kasih semua yang join~ ^_^

P/S: Err... Header saya best tak? Takde sape nak kutuk ke??? :p
Header Flash Jadi Pilihan Blogger Sekarang... #3 Header Flash Jadi Pilihan Blogger Sekarang... #3 Reviewed by Sunah Sakura on May 25, 2011 Rating: 5

7 comments:

  1. perghhhhh,.. mekaseh cik sakura (:

    ReplyDelete
  2. wahhh.. kak sunah buat segmen ke?? alaaa.. tak sempat nak join sebab exam.. T__Tv


    tapi header tu cantik la.. :D

    ReplyDelete
  3. header flash mmg cntik suka tgk

    ReplyDelete
  4. mmg cantik header flash!

    terima kasih sunah atas iklah iHosterz itu, akak dah gunakan perkhidmatan iHosterz utk beli domain sendiri...hehehehe

    ReplyDelete
  5. @mas saari

    sama-sama akak! tadi pun da perasan akak guna dot com dah..hehhe... tahniah!

    ReplyDelete
  6. Nisha pun suka header tu..

    ReplyDelete
  7. Memang best. Tapi membertakan blog kita tak?

    Biler Cik Sunah nak buat bunga sakura kat atas tuh boleh bergerak-gerak seperti ditiup angin?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.