Bizi Ke Hari Ni?


The Sounds Of Silence I by ~skierscott on deviantART

Ada yang tanya saya, bizi ke hari ni?

Mungkin sebab blog macam senyap sepi aje... Sejak last update tengah malam tadi.

Errrr... Sebenarnya kan, takde la bizi pon hari ni... Tapi, tapi, tapi... Saya takmo update!!! Tadi siap gitau kat Pak Cik Mat, boleh tak takmo update entri sampai bila-bila. Erk, pelik kan? Bukan ape, sebab saya rasa sangat-sangat suka pada entri sebelum ni. Entri untuk Hari Bapa tu... Suka sangatttttt~ Entah! Hahahah~ Mungkin orang-orang dalam entri tu buat entri tu jadi sweet sangat bagi saya kot~ :p

Kamu-kamu pernah tak rasa macam yang saya rasa? Ade entri yang kamu rasa takmo tenggelam, biar sampai bila-bila pun kat situ ajeee... Erkkk, kang orang ingat menghilang macam Zack Zuhairi lak kang. Ahahaha~ (Dia hilang sebab laptop rosak lah derr, ang ilang sebab takmo entri tenggelam... Mana sama!)

Takpe, takpe. Dah update dah pun ni. Tak tau ade orang baca ke tak. :p

P/S: Cite Stanza Cinta cam best je, tadi belek novel dia kat MPH.
Bizi Ke Hari Ni? Bizi Ke Hari Ni? Reviewed by Sunah Sakura on June 19, 2011 Rating: 5

10 comments:

  1. slalu gtu..tak nk tggelam entry hehe

    ReplyDelete
  2. pernah~ entri yg smlm tu syg jea nk bg tgelam. tp buat jugak entri bru td.. sbb xbley tggl blog xpe update. huhu

    ReplyDelete
  3. kalau akak senyap sepi tu biasa,tp klu adik cumil senyap mmg ramai pelik!rindu~~~~~~~

    ReplyDelete
  4. tu la...pelik gak kenapa sunyi je hari ni..hehe

    -Yok mampir diluk = serangan tikus makin menjadi...

    ReplyDelete
  5. hehe, dah baca :P

    kak sunah, bila nak buat SS??

    XD

    ReplyDelete
  6. heee..ade jek yg bce entri bru akak...hee...saye2..hehe >.<

    ReplyDelete
  7. hmm, novel stanza cinta...rasa memang best sebab ada PM dengan penulis dia, dia kata sambutan menggalakkan :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.