Wordless Wednesday: Apa Boleh Buat Dengan Roti Gardenia?

Garlic Bread
Garlic Bread

Roti Carbonara
Roti Carbonara

French Toast with Black Pepper Gravy
French Toast with Black Pepper Gravy

Roti Cheese Telur
Roti Cheese Telur

Puding Roti Strawberry
Puding Roti Strawberry

Sandwich Tuna Mayo
Sandwich Tuna Mayo

Roti Sardin Goreng
Roti Sardin Goreng

Quiche
Quiche Inti Sosej

Macam-macam boleh buat dengan Roti Gardenia.

Dan juga roti-roti jenama lain.

Kita yang buat dia.

20 comments:

  1. quiche tu mcm na nak letak roti tu...mcm best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu kene tekan2 masuk bekas bakar cupcake tu...sampai jadi bentuk bunga gitu ha..

      Delete
  2. okay dah tau nak beli apa lg nnt. roti dah ada. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yihuuu...sila lah manfaatkan apa yang patut kalo da takde idea ekkk

      Delete
  3. Sedapnya garlic bread... Nak buat lagi la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahhhh sedap kakkkk!!! buat macam ni lagi tau nanti!

      Delete
  4. Macam2 boleh digayakan
    Semuanya nampak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu wak...kalo ada durian mesti lagi best, boleh buat roti durian goreng...perghhhhhh

      Delete
  5. semua yang ada roti kita pun x tolak..
    kecuali puding roti tak gemar sngt sbb rasa susu kuat..
    tngk mood jugak nak makan ke x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. puding ni pun sama gak la, ada yang boleh telan, ada yang tak boleh..

      Delete
  6. Janji rajinnn.huhu... quiche..mcm berminat yang tuu

    ReplyDelete
  7. Sedap di makan begitu sajaaaa...

    ReplyDelete
  8. Ada roti putih tu macam macam boleh pelbagaikan jadi menu sedap sedap kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadi pun baru beli roti putih..ingat nak buat sosej roll..insya'Allah

      Delete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com