Wordless Wednesday: Tora Bika Cappucino


Borong Tora Bika Cappucino dekat Shopee.

Allahu, memang dah lama cari kopi ni. Sebelum ni pernah minum sekali aje, my co-supervisor bagi as ole-ole dari Indonesia. Sedap sangat dan creamy. Specialnya kopi ni, ada Choco Granule yang boleh kita tabur atas kopi tu sebelum minum. Bila dah pandai menyopee, kemain segala benda dicari sampai ke button Checkout. Haha!

22 comments:

  1. First time tengok ni waaa macam menarik je

    ReplyDelete
  2. mama ni hantu kopi tetiba teringin plak nak try

    ReplyDelete
  3. barang makan dari indon kadang best juak di coba. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya lah tek...eh tadik kamek molah keria gula melaka, jadi aiee...ikut tips kitak..hehehehe

      Delete
  4. 1st time tengok
    nak kena try nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. try tau nanti...seller post barang cepat gilerr...

      Delete
  5. Assalamualaikum sunah sakura... SS pulak smpai ke hari ni duk godek2 shopee,tapi nak guna tk reti sgt. sbb tu masih terkial2 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, once da cuba satu, nanti jadi expert..hahahah

      Delete
  6. hahaha shopee betul2 menipiskan akaun saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanggg!!! lepas raya nanti nak uninstall..hahahahahha

      Delete
  7. Kopi apa ni? Aku pengile kopi pun baru tau oii hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu la ko tak tauuu...:p

      nanti ek raya aku bagi ko sikit rasa

      Delete
  8. cam sedap je ni.tak pernah tengok pek macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tak pernah jumpa kat kedai..ni pun beli dari seller indonesia yang kawen ngan orang sini..

      Delete
  9. tak pernah try lagi dan baru pertama kali dengar. Nak cari lah

    ReplyDelete
  10. coffee lovers mesti suka ni..
    saya first time dengar..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com