Ticker

6/recent/ticker-posts

Baru-baru di Johor Bahru, Holiday Inn Johor Bahru City Centre Bakal Dibuka!

Baru-baru di Johor Bahru, Holiday Inn Johor Bahru City Centre Bakal Dibuka! | Yahooo! Akhirnya hotel yang ciksun tunggu-tunggu ni bakal dibuka pada 1 Oktober 2020! Kalau uols belek website Holiday Inn, dah ada dah promosi sempena pembukaan hotel ni tau!

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Antaranya, ada offer 50% harga bilik, lengkap dengan breakfast untuk dua orang, bagi penginapan dari 1 Oktober 2020 hingga 31 Mac 2021. Uik, lama gak validity dia! Asalkan uols book dari 1 September hingga 30 September 2020, haaa confirm boleh dapat 50% room rates tu.

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Bukan tu aje, kanak-kanak berumur bawah 12 tahun boleh stay and eat for FREE! Ahhh, berbaloi-baloi gilerrr. Tak kisah lah uols datang JB nak bercuti sekejap ke atau untuk tujuan bisnes, Holiday Inn JBCC boleh masuk dalam list uols untuk penginapan berbaloi ni, apatah lagi kalo bawak anak-anak sekali.

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Dah lah bagi 50% room rates, kalau uols book sekarang, uols ada peluang untuk join lucky draw! Bermula dari 1 September sampai 30 November 2020, uols boleh berusaha dengan gigih, dapatkan satu entry untuk menang FREE 1 NIGHT STAY in the Deluxe Room with complimentary breakfast at Dine @ EIGHT for two (02) people. Setiap bulan, seorang pemenang akan dipilih, jadi Holiday Inn JBCC tengah cari tiga orang pemenang bertuah tu. Mungkinkah uols pemenangnya? Jeng jeng jeng. Belek details kat SINI ye kalau nak join.

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Walaupun hotel ni baru aje dibuka, tahap kebersihan memang tip top lah kan, tapi diorang still janjikan pengalaman penginapan yang lebih bersih dan selamat dalam kehidupan norma baharu dengan konsep IHG Clean Promise. Agak-agak kalau uols check in dan rasa tak puas hati dengan tahap kebersihan bilik uols, haa boleh terus runding tepi.

Jom tengok jap gambar hotel baru ni.

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Cantikkk dan elegan kan! Ciksun sukaa sangat! Lokasi Holiday Inn Johor Bahru ni pulak betul-betul tengah bandar JB tau, senang nak bergerak ke sana-sini. Shopping malls dan tempat menarik pun dekat-dekat aje.

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Paling dekat Angry Bird Activity Park tu, JBCC Mall, City Square Shopping Mall, Bazar Karat, Skyscape Johor Bahru, dan banyak lagi. Tak payah nak pergi jauh-jauh dah. Hee~

So, apa tunggu lagi? Book lah cepat!

Website: Holiday Inn JBCC.
Facebook: Holiday Inn Johor Bahru City Centre
Instagram: @holidayinnjbcc

Post a Comment

7 Comments

  1. Wahh nice je betul tu nampak elegant ��

    ReplyDelete
  2. Tak sabarnyaaa nak tunggu buka..leh stay dan soping hehehehe

    ReplyDelete
  3. wahh kenapa bilik dia lawa sangat ni. Sukalah bilik dinding cermin macam tu. Suka tengok view luar kalau stay hotel.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com