Ticker

6/recent/ticker-posts

Wordless Wednesday: Lotus Biscoff Burnt Cheesecake @thebrownieshub


Lotus Biscoff Burnt Cheesecake
dan
Nutella Oreo Burnt Cheesecake
by @thebrownieshub

Sedapppp, semua suka!

Penduduk sekitar Bandar Seri Alam, kalau nak order boleh contact aje diorang.

Instagram: @thebrowniehub
Facebook: Thebrownieshub

Post a Comment

15 Comments

  1. adooo.. nyaman jak rupa. riya makan biskut nya ajak kenot stop. My biras jual murah jak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aie mena kah, mok juak eh biskut ya...berapa bah biras kitak jual..

      Delete
  2. tengok pun tahu..pasti sedap nih :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.PC mudah tertarik dengan jenis dessert macam ni. Ya Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Allah, betul ke pc...ape lagi, order cepat! haha

      Delete
  4. Sedap ni...sangat...nanti nak order laa untuk adik-adik aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yoo..aku kalo dekat mau tiap minggu aku beli..hahahaha

      Delete
  5. Saya pernah beli! Yang bentuk donut tu, brownies donut, dahla cute...hohooo~

    ReplyDelete
  6. Waduhhhh tgh2 malam ni plk tnampak brownies ni mano den nk caghi ni adoii😂😂 Salam kenal dari saya :)

    ReplyDelete
  7. Nampak sedapnya lotus biscoff burnt cheesecake itu. Aduhaii telan ailio kejap

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com