Wordless Wednesday: Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Balik kampung hari tu, sempat lah nengok segala pokok kaktus and succulents my sister.
Dia start hobi ni sejak bulan Julai tahun ni. Dah tiga bulan lebih la kan.
Gigih weii waktu lapang aje mesti dia mengadap diorang ni.
Kagum ciksun. Banyak jugak dia berabis katanya.

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Macam tak percaya tu adik bongsu ciksun yang dulu budak ingusan cepat merajuk hempas pintu bilik kalo kita usik dia. Sekarang dah jadi budak yang serius dengan hobi barunya.

Cactus & Succulents @cahtuschibo

Siap ada intagram khas @cahtuschibo

9 comments:

  1. I also teringin nak tanam cactus but idk nak jaga and bila I can do it

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaaa laaa koleksi kaktus dia..kemain ngajinnn...kenapa ek adik ko tak sama macam ko? Hahahahaha engko tak rajin menanam ekkkk

    ReplyDelete
  3. MasyaAllah semua cantik2 pandai betol pilih n deco. Kena ada minat.

    ReplyDelete
  4. Wow! banyaknya koleksi.
    Subhanallah cantik

    ReplyDelete
  5. alahai geramnya tgok..semua comel2..

    ReplyDelete
  6. Niceeeee... cantik cantiklahhh..... sedap mata memandang.... bagus hobi gini..

    ReplyDelete
  7. wahh cantik cantiknya kaktus..iena jaga pokok kaktus masa zaman belajar je..jaga kat hostel..now da keje xde menanam da

    ReplyDelete
  8. wow banyak betul koleksi kaktus dia. banyak yang rare tak pernah nampak. Cantik cantik semuanya. Seronok ni dapat kumpul banyak²

    ReplyDelete
  9. wahh cantiknya semua koleksi kaktus tuuu..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com