Ku Tak Rela

Ku Tak Rela by Danial Zaini (OST Ryan Aralyn)



Musnah sudah akhir cinta kita 
Tak sangggup ku bayangkan 
Berat ku melepas dirimu 

Ku ikhlaskan engkau pergi 
Bersama dirinya kerana orang tuamu 
Tak ingin kita bersatu 

Walaupun sakit sungguh sakit 
Hatiku melepaskanmu 

Yang tak ku relakan kau tak bahagia
Bersama dirinya kau jadi sengsara 
Ku yang memujamu Tak pernah 
Terfikir tuk menyakitimu 

Dan aku sesalkan kau bersamanya 
Tapi tak bahagia dan penuh kecewa 
Ku yang mencintaimu merintih 
Menangis rasakan pedihmu

10 comments:

  1. ni kalau hearbroken dgr lagi emo hehe

    ReplyDelete
  2. Baru dengar sekali haritu..okay, MV pun okay..beza genre dengan sebelum ni.

    ReplyDelete
  3. die punya clickbait yang article aritu tak menahan..title mcm ape je..padahal nk cerita pasal lagu...sedap kan lagu ni..suka dengar

    ReplyDelete
  4. Ishhh ku tak rela okay! Hahahaha

    ReplyDelete
  5. Sedap juga suara dia ye..Lagu pun best.

    ReplyDelete
  6. Takdir dan waktu akan mengubati hati yang luka.... hehehhee.

    ReplyDelete
  7. tak layanlah lagu sedih2 ni
    Cari lagu yang hapi2lah

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com