Wordless Wednesday: Susu Nilofa

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Susu Nilofa Durian dan Mangga

Ciksun dah cuba Susu Nilofa.
Beli perisa Mangga dan Durian. Lebih suka rasa mangga berbanding durian. Susunya pun light dan tak terlalu berat, boleh buat minum lepas lunch. Rasa durian pulak sedap macam aiskrim durian, tapi dia ada aftertaste yang tak berapa berkenan di hati dan lidah ciksun. Errr.

Lepas ni nak try pulak perisa pisang. Kalau uols sekitar Johor Bahru nak order Susu Nilofa, boleh whatsapp aje PS Shielofar ekkk!

Sekotak beli masa tu RM28, tak termasuk delivery charge.

16 comments:

  1. susu perisa kurma xde erk? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade wak, tapi tak minat...tak boleh telan kalo perisa kurma tu..

      Delete
  2. suzie dah cuba jgk susu pisang..tapi xminat sgt sbb after taste rasa mcm pelik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ade aftertaste yang pelik jugak ek..alamak..ragu2 lak nak try

      Delete
  3. x penah try sbb x suka mknn flavor pisang kecuali buah pisang jak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kamek sukaaa kek pisang, susu pisang..hihihi

      Delete
  4. Laa..sian kita, tak pernah rasa apa apa susu nilofa pun. huhu
    macam macam flavour ada sekarang ni ye. ketinggalan sungguh =__='

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kesian lah, ok aje kalo tak rasa lagi..sebab nanti2 boleh rasa..hahaha

      Delete
  5. shida xpernah rasa ape jenis susu pn dr lofa ni kak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpeee, nanti kalo ada teringin nak rasa, boleh la cuba haa..sangat rekemen perisa mangga tu

      Delete
  6. tk pernh cuba lg susu dr nilofa ni..tp yg mango tu rs nk cuba nanti sbb rmi ckp sedap compare dgn prisa yg lain2

    ReplyDelete
  7. hari ya kmk cerik Nilofa banana..boleh tahan manisnya

    so perlu minum dengan ais untuk kurangkan rasa manis ya

    ReplyDelete
  8. Baru je ordrr lagi semalam hehehehe...

    ReplyDelete
  9. belum cuba lagi. Akak kurang minat susu perisa buah gini.Lebih suka susu kultur atau yougurt.hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com