WW: Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

WW: Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Ciksun ke sini fotostet dokumen untuk Residence Card application.
Alhamdulillah Print Cafe 24Jam ni dekat sangat dengan rumah ciksun.

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Ada 6 biji mesin cetak dan komputer sekali.
Kemas dan bersih.

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Fully self-service, takde staff assist, hanya ada CCTV.
Senang nak print or fotostet ape-ape dokumen, asalkan ada kad bank.

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Letak original dokumen, pilih bahasa English, set nak berapa copy, then tekan start.
Dia hanya akan start printing bila ada kad bank dekat card slot tu.
Means, bayar dulu baru dia print.

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Rasanya guna kad bank Malaysia pun boleh, asalkan ada VISA.
Just make sure korang aktifkan dulu kad bank untuk international/overseas payment.

Print Cafe 24Hours, PKNU, Busan

Stapler dan staples juga disediakan.
Alhamdulillah, selesai urusan ciksun kat sini.

Post a Comment

2 Comments

  1. bagus kan perkhidmatan diorang kat sana.. cuba kalau buat kat msia, rasa nya habis jahanam mesin2 tu semua :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Ret.. pam jamban pun boleh tercabut, inikan pulakk mesin camtu hahahaha

      Delete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com