BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 14, 2011

Bila Yaya Natsumi Tag...


KAK Yaya yang tag saya kat SINI. Maaf KAK Yaya sebab lambat buat entry ni. Maaf gak kalau jawapan saya tak best.

1. Apa yang paling penting dalam hidup korang ?
Hidup saya la...

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang ?
Majalah RAPI 15 Februari...

3. Dimanakah tempatnya korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah temanya nanti?
Masjid dan rumah saya, insya'Allah...tema? Tak fikir lagi...

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
Ye...dengan Allah dan Rasul.

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
Sampai akhir hayat, insya'Allah.

6. Novel/buku/majalah terkahir dibeli ?
RAPI 15 Februari.

7. Namakan orang yang betul betul korang nak dalam hidup korang.
Sunah Mohammad...diri sendiri la...

8. Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
Ye.

9. Dimanakah tempat yang betul betul korang nak pergi ?
al-Quds.

10. 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar.
Insya'Allah - Maher Zain
Hold My Hand - Maher Zain
Dreams - High & Mighty Colors
Proud of You - Fiona Fung
OST Pasta yang jadi message tone henfon

11. 5 Blogger yang korang nak tag ?

Macam KAK Yaya, saya pun nak tahu gak, jawapan kamu-kamu sekalian yang kena tag tu~ :)



14 comments:

Salfiza said...

gagaga....
nnt sy update belog dgn entri ni ye kakak kacik...haha

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

okie nabila~ :)

yaya_flanella said...

kak yaya kak yaya.. cubit tau laa.. XD

Norfa said...

akak sayang,.nnti say datang amik...

Sunah Mohammad said...

@yaya_flanella

haha~ baeklah, lepas ni i panggil yaya jek...

Sunah Mohammad said...

@Norfa

okie dear~ :)

~...AmALinA....~ said...

kak sunah cyg,,, thanx tag ina,,t ina wat ey...=)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

orait dear.. :)

... said...

as salam..
oh..menarik.
saya nak tunggu apa yang dah kena tag tu, isikan ruangan kosong :)

Sunah Mohammad said...

@...

salam..nak tunggu?

waveX said...

nak kna tag jugak..

Sunah Mohammad said...

@waveX

nak ke? eheh~ maka dengan ini saya mengetag jugak...

WaveX Rider

jawab, jangan tak jawab..da cukup special da ni..tag kat sini..hehehe

waveX said...

hahahaha

yaya_flanella said...

haha.okay.sayang lebey. ;D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.