BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 7, 2011

Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider

Sila ketuk header WaveX kalau nak masuk~

Entri yang saya suka? Haha~ WaveX mesti boleh agak! Mesti la Blog Review 6~~~ Hehe...nak tau nape saya suka yang ni? Ha...cepat la klik situ~~~ cepat, cepat!

Saya suka blog WaveX Rider kerana dalam bloglist dia ada saya! :D

Meh nak tag: Kak Shida, Cik Puan Nabila~~~ dan kamu-kamu semua! Sila join! :D




8 comments:

anies anessa said...

hehe...suka jgk blog wavex..

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

jadi, anies kena join gak ni!

niesz said...

hehe..gud luck.. :)

Sunah Mohammad said...

@niesz

terima kasih~

~...AmALinA....~ said...

ina pown ada join jgk.. sila tgk sbb ina da tulis pasal kak sunah jugak..haahahahah

http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

ina join gak? bagus2~ hehehe..nanti kat umah akak tengok ye~ wifiutm block blog ina..huhuhu

waveX said...

orang dah jemguk la..ingat dah komen dah..terlupe..sory2..jgn majuk..:)

Sunah Mohammad said...

@waveX

jemguk? tu jemguk..bukan jenguk~ :p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.