BPM: Header Blog Pilihan?


Erkkk! Asyik terkejut je 2-3 hari ni kan? Semalam dengan blog not pound nye, tengahari ni check nuffnang, ade referral dari Blog Pilihan Malaysia. Tetiba je...macam pelik pulak. Gi la jenguk.

Huhuhu...rupanya ada yang calonkan header Sunah Suka Sakura dot com kat SINI. Macam dalam gambar kat bawah ni...


Terima kasih kepada sesiapa yang mencalonkan...:) Saya yang no 8 tu. Err..macam nak mengaku kalah jek. Ahahaha~ Sebab nampak empunya header blog yang comel kat atas sekali. Hehehe...kamu-kamu, kalau rasa header saya ok, jemput-jemput la ya undi...tapi tak tahu start bila. Dalam entri tu kata 'esok'...bila tu ek? Kita tunggu je la ye...

P/S: Erm... Sape ek yang calonkan? [UPDATE!] Dah jumpa! Itik Kuning ni rupanya...:D Terima kasih!

10 comments:

  1. hebatlah sunah. fofular!. hehehehe..... ada peminat tapi tak tau siapa peminatnya. mcm artis la pulak. kene masuk pencalonan ABPBH la cm ni. baru tau berapa ramai orang minat sunah

    ReplyDelete
  2. laaa... si itik tu ke yang calonkan..
    papepun.. tahniah yer kembar..
    bangga tiba2 ada kembar femes.. hahaha.^^,

    ReplyDelete
  3. gd luck sunah..baru perasan..dia letak gua jugak..derm..2 org letak ni..malu pakcik

    ReplyDelete
  4. itik kuning tue memang kak.. nakal.. hahha

    ReplyDelete
  5. congratz sun
    chaiyyookkkk!!!!!!!!!!!!
    nnt akk vote ya insyaALLAH.hehe
    alamak belog cap ayam 2 junior sekolah akk dlu.hehe

    ReplyDelete
  6. nak undi boleh...
    bagi tau bila tarikhnya...

    ReplyDelete
  7. gudluck kak sunah!!! memang header kamu sgt menarik!! tapi sebelum2 ni malas nk puji...

    arini terpuji pulak..hahahhaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.