BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 11, 2011

BPM: Header Blog Pilihan?


Erkkk! Asyik terkejut je 2-3 hari ni kan? Semalam dengan blog not pound nye, tengahari ni check nuffnang, ade referral dari Blog Pilihan Malaysia. Tetiba je...macam pelik pulak. Gi la jenguk.

Huhuhu...rupanya ada yang calonkan header Sunah Suka Sakura dot com kat SINI. Macam dalam gambar kat bawah ni...


Terima kasih kepada sesiapa yang mencalonkan...:) Saya yang no 8 tu. Err..macam nak mengaku kalah jek. Ahahaha~ Sebab nampak empunya header blog yang comel kat atas sekali. Hehehe...kamu-kamu, kalau rasa header saya ok, jemput-jemput la ya undi...tapi tak tahu start bila. Dalam entri tu kata 'esok'...bila tu ek? Kita tunggu je la ye...

P/S: Erm... Sape ek yang calonkan? [UPDATE!] Dah jumpa! Itik Kuning ni rupanya...:D Terima kasih!



10 comments:

Tasha said...

hebatlah sunah. fofular!. hehehehe..... ada peminat tapi tak tau siapa peminatnya. mcm artis la pulak. kene masuk pencalonan ABPBH la cm ni. baru tau berapa ramai orang minat sunah

Pembawa_Wacana said...

<---takde orang calonkan...huuuu

cik pulau said...

laaa... si itik tu ke yang calonkan..
papepun.. tahniah yer kembar..
bangga tiba2 ada kembar femes.. hahaha.^^,

Isteri Yang Comel said...

gud luck yer sunah

Ujang9897 said...

gd luck sunah..baru perasan..dia letak gua jugak..derm..2 org letak ni..malu pakcik

forever love said...

itik kuning tue memang kak.. nakal.. hahha

pearl jade said...

congratz sun
chaiyyookkkk!!!!!!!!!!!!
nnt akk vote ya insyaALLAH.hehe
alamak belog cap ayam 2 junior sekolah akk dlu.hehe

NadiRah said...

ehehehehe.... ^^

man said...

nak undi boleh...
bagi tau bila tarikhnya...

putERi-kAtEk said...

gudluck kak sunah!!! memang header kamu sgt menarik!! tapi sebelum2 ni malas nk puji...

arini terpuji pulak..hahahhaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.