Segmen Sunah Sakura : Teka Bloglist - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, April 2, 2011

Segmen Sunah Sakura : Teka Bloglist


DAH TUTUP

Macam nak buat segmen pulak... Ade ke tak yang nak join ek?

Okeh, peraturan dia...

1. Letak header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entry ni.


2. Letak Tajuk: Sunah Sakura: Teka Bloglist


3. Bagi URL blog yang ada bloglist kat atas (mungkin akan bertukar rupa). Hintnye, cari kat blog dalam Saya Suka Jenguk! kat sebelah kanan blog ni. Cerita sikit ape yang menarik tentang bloglist tu sampai saya nak buat segmen ni.

4. Paste url kamu kat ruangan komen ni.

5. Tutup: 6.00 petang ni.

Hadiah? Review blog tiga pemenang, sticky post sampai tengah malam ni.

Haaa...cepat lah!

30 comments:

  1. wah.... dan macam bro ben dah nih..he he

    ReplyDelete
  2. tengok pun da tau~nak join!!sy da dpt jawapn dgn sekali click je kat akak ny bloglist tu^^

    ReplyDelete
  3. errr......tak faham..errr...abg lambat pick up sikit..errr..nak join gak




    terganggu dengan tajuk dari niq!

    ReplyDelete
  4. wahhhhh ada segmen la..^_^ nak joinnnnn

    ReplyDelete
  5. errr......tak faham..errr...abg lambat pick up sikit..errr..nak join gak




    terganggu dengan tajuk dari niq!

    ReplyDelete
  6. done!!^^

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. nak joinnn

    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    :DD

    ReplyDelete
  8. http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    yes 1st

    ReplyDelete
  9. atia pown tak paham sangta.. tapi atia join jela.. hehehe..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. join ye hehe

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. entri tmbhan yg baru^^

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    kak sunah,sorry tak perasan masa bace td..hehe^^

    ReplyDelete
  13. http://www.adybudika.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html


    BETOL TAK MACAM NI??

    ReplyDelete
  14. join!!!!

    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. dah edit balik entri tu.. err...
    ni link yg baru..

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  16. wah...rajinnya sunahhh!!
    chayok2!!
    gud luck semua!!

    salam singgah dari mummyweiyda♥
    nice entry♥
    eppy blogging ya!!♥
    ‎(◕‿◕✿)

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  17. segmen...nak memudahkan orang faham..sila spesifik kan.. norfa pon xphm..=)

    ReplyDelete
  18. http://alongusop.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html


    dah siap!! heheheheh

    duhai kak Sunah calon abg Ady
    dah tetap tarikh nanti jemputlah ke majlisnye
    along dah siap pon buat entry
    cepatlah announce along jadi pemenangnye
    heheheh.. =p

    ReplyDelete
  19. nak join gak..

    http://noraamila.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. http://salfiza.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    betol ke gini jawapannye kakak?

    ReplyDelete
  21. lagi 3 minit...
    cepat !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  22. http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

    ReplyDelete
  23. best2.. mcm sempoi ja segmen ni.. tapi sayang dah tutup.. pasrah jelah.. :(

    p/s: huhu~ awat cheq tutup segmen awai sangat..

    ReplyDelete
  24. as salam..
    huhu~ teka bloglist~
    kepada yang dah menang, tahniah =)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad