BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 2, 2011

Segmen Sunah Sakura : Teka Bloglist


DAH TUTUP

Macam nak buat segmen pulak... Ade ke tak yang nak join ek?

Okeh, peraturan dia...

1. Letak header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entry ni.


2. Letak Tajuk: Sunah Sakura: Teka Bloglist


3. Bagi URL blog yang ada bloglist kat atas (mungkin akan bertukar rupa). Hintnye, cari kat blog dalam Saya Suka Jenguk! kat sebelah kanan blog ni. Cerita sikit ape yang menarik tentang bloglist tu sampai saya nak buat segmen ni.

4. Paste url kamu kat ruangan komen ni.

5. Tutup: 6.00 petang ni.

Hadiah? Review blog tiga pemenang, sticky post sampai tengah malam ni.

Haaa...cepat lah!



30 comments:

Pembawa_Wacana said...

wah.... dan macam bro ben dah nih..he he

Hazrina Erin said...

tengok pun da tau~nak join!!sy da dpt jawapn dgn sekali click je kat akak ny bloglist tu^^

AdyBudika said...

errr......tak faham..errr...abg lambat pick up sikit..errr..nak join gak




terganggu dengan tajuk dari niq!

~...AmALinA....~ said...

wahhhhh ada segmen la..^_^ nak joinnnnn

AdyBudika said...

errr......tak faham..errr...abg lambat pick up sikit..errr..nak join gak




terganggu dengan tajuk dari niq!

Hazrina Erin said...

done!!^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak joinnn

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

:DD

KyêrulL said...

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

yes 1st

gadis melayu said...

atia pown tak paham sangta.. tapi atia join jela.. hehehe..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

Miss Ran said...

join ye hehe

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

cik pulau said...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

Hazrina Erin said...

entri tmbhan yg baru^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

kak sunah,sorry tak perasan masa bace td..hehe^^

shahjiehan said...

camne tuh???x pafam....

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html


BETOL TAK MACAM NI??

putERi-kAtEk said...

join!!!!

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

shahjiehan said...

jom baca dan komen Novel cinta yang hangat di pasaran. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

cik pulau said...

dah edit balik entri tu.. err...
ni link yg baru..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah...rajinnya sunahhh!!
chayok2!!
gud luck semua!!

salam singgah dari mummyweiyda♥
nice entry♥
eppy blogging ya!!♥
‎(◕‿◕✿)

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Norfa said...

segmen...nak memudahkan orang faham..sila spesifik kan.. norfa pon xphm..=)

Along Usop said...

http://alongusop.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html


dah siap!! heheheheh

duhai kak Sunah calon abg Ady
dah tetap tarikh nanti jemputlah ke majlisnye
along dah siap pon buat entry
cepatlah announce along jadi pemenangnye
heheheh.. =p

Sunah Mohammad said...

@Norfa

ce tengok entry terbaru :)

shahjiehan said...

dah masukk!! yeahhh

jom baca dan komen Sunah Sakura : Teka Bloglist | ! !shahjiehan [dot] com ! !

nora amila ghazali said...

nak join gak..

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

Salfiza said...

http://salfiza.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

betol ke gini jawapannye kakak?

solo molo said...

lagi 3 minit...
cepat !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

darxniq said...

perghhhhh....name sy ada..

solo molo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sunah-sakura-teka-bloglist.html

mynameismy said...

terlepas sudeh....T_T

udin said...

best2.. mcm sempoi ja segmen ni.. tapi sayang dah tutup.. pasrah jelah.. :(

p/s: huhu~ awat cheq tutup segmen awai sangat..

... said...

as salam..
huhu~ teka bloglist~
kepada yang dah menang, tahniah =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.