Bloglist Sape La Tu Ek...


Hahaha~ Ops! Tergelak pulak. Ramai jugak yang kurang faham. Erm...tepek header blog saya, kemudian linkkan ke entri segmen tu.

Lepas tu pi carik, kat bloglist saya kat tepi tu...bahagian Saya Suka Jenguk! Jeling-jeling sikit bloglist sape yang sama macam tu. Amek url blog orang yang empunya bloglist tu, letak dalam entri tu.

Contoh: 
Bloglist dalam gambo sama macam bloglist Sunah Suka Sakura lerrr, maka letak link www.sunahsukasakura.com

Then cuba gitau, ape yang menarik dalam bloglist tu sampai saya nak buat segmen tu. Dah siap, paste je url kamu kat ruang komen tu...

Setakat ni...errmmmm...hehehe. Kita tunggu kul 6 petang ye. Tiga pemenang terpantas dan tepat dan lengkap je akan dipilih untuk direview. Yang lain, saya akan letak sekali url kamu-kamu yang join...:)

Dah join? Klik SINI.

7 comments:

  1. da tau da spe silap hahaha

    jejaka dlm hati ade tmn sakura kan=P

    ReplyDelete
  2. alamak.. cik pulau nyer salah ea..
    err,, nk kena edit ke ni?? err..

    kuss semangat.

    ReplyDelete
  3. HOH??? takmau edit la...biar la salah..janji leh link nama org lain..ahhahahahaahaa

    ReplyDelete
  4. haahahha.. xtaw btoi ka salah.. tertiru org da...!! yeahhahahhaa

    ReplyDelete
  5. er.. along punye btol kan3???? =.=

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com